TheKuri Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #11 classy01 dedi: 50 liraya anca bu kadar bakır ve alüminyum kullanabiliyor olmalarından dolayı şekli böyle küçük oluyor. Genişletmek için tıkla... M200 için sormuştum soruyu ekinfb44 dedi: Bu kule tipi soğutması diğerine göre daha iyi ama işlemciniz iyi değilse diğeride yeterli olur. Genişletmek için tıkla... İşlemcim i5-760 ama yakın zamanda değiştireceğim.
classy01 dedi: 50 liraya anca bu kadar bakır ve alüminyum kullanabiliyor olmalarından dolayı şekli böyle küçük oluyor. Genişletmek için tıkla... M200 için sormuştum soruyu ekinfb44 dedi: Bu kule tipi soğutması diğerine göre daha iyi ama işlemciniz iyi değilse diğeride yeterli olur. Genişletmek için tıkla... İşlemcim i5-760 ama yakın zamanda değiştireceğim.
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #12 TheKuri dedi: M200 için sormuştum soruyu İşlemcim i5-760 ama yakın zamanda değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Çok rahat götürür o fan şimdilik seni yenileyince başka bir şey takarsın.
TheKuri dedi: M200 için sormuştum soruyu İşlemcim i5-760 ama yakın zamanda değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Çok rahat götürür o fan şimdilik seni yenileyince başka bir şey takarsın.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #13 TheKuri dedi: Fanın şeklinin böyle olmasının sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kule tipi bir soğutucu çünkü. Performansı çok iyi fiyatına göre. Stok soğutucuya göre 13 derece daha serin çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheKuri dedi: Fanın şeklinin böyle olmasının sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kule tipi bir soğutucu çünkü. Performansı çok iyi fiyatına göre. Stok soğutucuya göre 13 derece daha serin çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheKuri Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #14 ekinfb44 dedi: Çok rahat götürür o fan şimdilik seni yenileyince başka bir şey takarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Umut 77 dedi: Kule tipi bir soğutucu çünkü. Performansı çok iyi fiyatına göre. Stok soğutucuya göre 13 derece daha serin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler büyük ihtimalle bu fanı alacağım.
ekinfb44 dedi: Çok rahat götürür o fan şimdilik seni yenileyince başka bir şey takarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Umut 77 dedi: Kule tipi bir soğutucu çünkü. Performansı çok iyi fiyatına göre. Stok soğutucuya göre 13 derece daha serin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler büyük ihtimalle bu fanı alacağım.