F/P kablosuz gamepad önerisi

Makaleler
1
PC'yi TV'ye bağlamayı düşünüyorum, artık oyunları kablosuz gamepad ile oynayacağım. Bana çok pahalı olmayan orta fiyatta F/P kablosuz gamepad önerebilir misiniz ? Çoğunlukla hikaye oyunu oynayacağım ama arada bir Warzone girmeyi düşünüyorum. Yani online içinde iyi çalışırsa iyi olur. Teşekkürler.

Rekabetçi online oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım hocam ? Yoksa sizce 2.el xbox controller daha mı mantıklı olur ?

Rekabetçi online oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım hocam ? Yoksa sizce 2.el xbox controller daha mı mantıklı olur ?
Xbox controller'dan daha iyi bu cihaz.

Daha Hızlı Tepki için Turbo Fonksiyonu: Nova Lite, 20Hz Turbo fonksiyonuyla özelleştirilebilir düğmelerle birlikte gelir, bu da daha hızlı bir tepki sağlar. Oyuncular, M düğmesine basarak Turbo fonksiyonunu kolayca etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir, böylece oyun deneyimini geliştirmenin pratik bir yolunu sunar.

Xbox controller'dan daha iyi bu cihaz.

Daha Hızlı Tepki için Turbo Fonksiyonu: Nova Lite, 20Hz Turbo fonksiyonuyla özelleştirilebilir düğmelerle birlikte gelir, bu da daha hızlı bir tepki sağlar. Oyuncular, M düğmesine basarak Turbo fonksiyonunu kolayca etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir, böylece oyun deneyimini geliştirmenin pratik bir yolunu sunar.
Aynısının farklı renkli hali dimi hocam bunlar ? Attıklarınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı