YeteLi Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 400-1.200 arası F/P klavye var mıdır acaba? Çok memnun olabileceğim ve uzun ömürlü bir şey arıyorum.
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Aralık 2023 #2 Redragon K617 Fizz. Mükemmel bir klavye. Bu fiyata daha iyisi yok diye biliyorum.
peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.816 Çözümler 7 1 Aralık 2023 #3 Akşam İncehesap Gaming gecesini takip et oaradan denk gelebilir ama satın almadan önce diğer internet satıcılarından fiyatları karşılaştır.f/p marka olarak Redragon.
Akşam İncehesap Gaming gecesini takip et oaradan denk gelebilir ama satın almadan önce diğer internet satıcılarından fiyatları karşılaştır.f/p marka olarak Redragon.
YeteLi Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #4 hmm teşekkür ederim hocam bu bilgiler çok mutlu edici saolunuz.. ya kral inceledim bi fakat klavye benim istediğim stil değil rgb mekanik klavye gerekli bana örnek vereyim Rampage Hydra R6 Red Klavye Rampage Hydra R6 Red Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
hmm teşekkür ederim hocam bu bilgiler çok mutlu edici saolunuz.. ya kral inceledim bi fakat klavye benim istediğim stil değil rgb mekanik klavye gerekli bana örnek vereyim Rampage Hydra R6 Red Klavye Rampage Hydra R6 Red Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Aralık 2023 #5 Anladığım kadarıyla numpadli klavye istiyorsunuz. Ozaman buyrun istediğiniz fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi numpadli klavye HP 6yw76aa Omen Encoder Kırmızı Gaming Klavye Mekanik Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ama bu rgb değil tek eksisi o diyebilirim. Sadece kırmızı yanıyor.
Anladığım kadarıyla numpadli klavye istiyorsunuz. Ozaman buyrun istediğiniz fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi numpadli klavye HP 6yw76aa Omen Encoder Kırmızı Gaming Klavye Mekanik Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ama bu rgb değil tek eksisi o diyebilirim. Sadece kırmızı yanıyor.