Rosso569 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Belli bir bütçem yok, olabilecek en uygun fiyata uzun süre (2-3 yıl) idare edecek bir klavye arıyorum, şimdiden teşekkürler.
Belli bir bütçem yok, olabilecek en uygun fiyata uzun süre (2-3 yıl) idare edecek bir klavye arıyorum, şimdiden teşekkürler.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 AULA F75 ? Var mı daha f/p klavye söyleyin de bilelim. AULA F75 2,4 G Wireless/Bluetooth/Kabelgebundene mechanische Gaming-Tastatur RGB, maßgeschneiderte 75 % Layout, OEM-Profildichtungsstruktur - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
AULA F75 ? Var mı daha f/p klavye söyleyin de bilelim. AULA F75 2,4 G Wireless/Bluetooth/Kabelgebundene mechanische Gaming-Tastatur RGB, maßgeschneiderte 75 % Layout, OEM-Profildichtungsstruktur - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 Ayturan dedi: AULA F75 ? Var mı daha f/p klavye söyleyin de bilelim. AULA F75 2,4 G Wireless/Bluetooth/Kabelgebundene mechanische Gaming-Tastatur RGB, maßgeschneiderte 75 % Layout, OEM-Profildichtungsstruktur - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Buradan alanlar iptal etti bile satıcı güven vermiyor.
Ayturan dedi: AULA F75 ? Var mı daha f/p klavye söyleyin de bilelim. AULA F75 2,4 G Wireless/Bluetooth/Kabelgebundene mechanische Gaming-Tastatur RGB, maßgeschneiderte 75 % Layout, OEM-Profildichtungsstruktur - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Buradan alanlar iptal etti bile satıcı güven vermiyor.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #4 Shinsoo dedi: Buradan alanlar iptal etti bile satıcı güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... Denk gelmedim doğru olabilir evet. Varsa güncel reis paylaşır mısın ?
Shinsoo dedi: Buradan alanlar iptal etti bile satıcı güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... Denk gelmedim doğru olabilir evet. Varsa güncel reis paylaşır mısın ?
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #5 Ayturan dedi: Denk gelmedim doğru olabilir evet. Varsa güncel reis paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla... Şu an güncel link maalesef yok. Muadil olarak ya sahibinden üzerinden Aula F75 bakabilir ya da F75'e yakın olan Ajazz DKW400 bakabilir.
Ayturan dedi: Denk gelmedim doğru olabilir evet. Varsa güncel reis paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla... Şu an güncel link maalesef yok. Muadil olarak ya sahibinden üzerinden Aula F75 bakabilir ya da F75'e yakın olan Ajazz DKW400 bakabilir.
10.yılmaz.10 Picopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #6 Rosso569 dedi: Belli bir bütçem yok, olabilecek en uygun fiyata uzun süre (2-3 yıl) idare edecek bir klavye arıyorum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mekanik blue SW. Li istersen HP gk 100 F Membran sessiz istersen Razer Ornata v3X. Bende bunlardan birisini alacağım sizce hangisi?
Rosso569 dedi: Belli bir bütçem yok, olabilecek en uygun fiyata uzun süre (2-3 yıl) idare edecek bir klavye arıyorum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mekanik blue SW. Li istersen HP gk 100 F Membran sessiz istersen Razer Ornata v3X. Bende bunlardan birisini alacağım sizce hangisi?