Klavye ve mosue arıyorum. Çok fazla seçenek var ve aklımdaki şeyleri bir arada sunan bir model pek bulamadım.
Eski tip ucuz bir Gaming klavye (Rampage KB-R01) ve mouse (Everest SGM-X7) kullanıyorum. Daha kaliteli ürünlere geçmek istiyorum.
Klavye şimdiki kullandığım gibi olsun istiyorum çok alıştım. Bilek desteği olsun, yanda ses açma/kısma/mute gibi tuşlar olsun, sağ taraftaki sayısal tuş takımı olsun, mekanik olmasın veya mekanik hisli biraz sessiz olsun (switchlerden pek anlamam), aydınlatma olmasa da olur, varsa da rahatça açıp kapatabileyim, genellikle oyun oynuyorum ama CS Valorant gibi rekabetçi oyunlar değil daha çok MMORPG, MOBA ve hikaye tabanlı oyunlar.
Mouse için de benzer özellikler arıyorum. Elim ortalama bir boyda ve palm grip kullanıyorum, her iki tarafta da parmak destekleri bulunsun, baş parmakla kullanabileceğim ileri geri tuşları olsun, aydınlatma yine şart değil.
Fazla bir bütçem yok set için toplamda 4-5k civarı bir para ayırmayı düşünüyorum ama önerilerinize göre aşağı veya yukarı çekebilirim.
Bütçenin biraz üzerine çıkabileceğimden önerebileceğiniz uygun kablosuz modeller var ise değerlendiririm. Önerilerinizi bekliyorum.
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocam ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ama ne klavyede ne de mouse aradığım çoğu ergonomik özellikler yok, aradığımdan fazla donanım var orasını es geçemem. Klavyelerde numpad bile yok.
%100 attığım da var? Ergonomikden kastınız ne bu arada? Bilek desteği ise 200 TL'ye satılıyor hem de klavyelerdeki plastik desteklerden daha rahatlar.
Mouse olarak ergo da attım simetrik de sorunu çözemedim?
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocam ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ama ne klavyede ne de mouse aradığım çoğu ergonomik özellikler yok, aradığımdan fazla donanım var orasını es geçemem. Klavyelerde numpad bile yok.
Yok hocam klavye %100 olsun ve farede biraz daha rahatlık arıyorum. Günün sonunda aradığımı bulamazsam değerlendirebileceğim bir mouse ama. İlgilendiğin için sağ ol
Yok hocam klavye %100 olsun ve farede biraz daha rahatlık arıyorum. Günün sonunda aradığımı bulamazsam değerlendirebileceğim bir mouse ama. İlgilendiğin için sağ ol.