çakal bakkal amca Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 334 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Redmi Note 13 Pro telefon Samsung Galaxy Watch4 Classic saat Redmi Buds 5 Pro kulaklık Sony Vaio VPCYA1V9E Laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro Cinsiyet Erkek Meslek BERBERCİ 16 Kasım 2025 #12 Ömer taha atilla dedi: Eyw gardashlar Genişletmek için tıkla... Ne demek hayırlı olsun şimdiden. Bende bugun redmi buds 5 pro aldım.
Ömer taha atilla dedi: Eyw gardashlar Genişletmek için tıkla... Ne demek hayırlı olsun şimdiden. Bende bugun redmi buds 5 pro aldım.
w_Rimuru Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 257 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2025 #13 Ömer taha atilla dedi: "Spor ve günlük kullanım" Genişletmek için tıkla... İsminin sonuna Gaming eklenen sadece oyunlarda kullanılır diye bir şey yok Sony vb kulaklıkların çoğu bir süre sonra kulak ağrıtıyor o yüzden önerdim.
Ömer taha atilla dedi: "Spor ve günlük kullanım" Genişletmek için tıkla... İsminin sonuna Gaming eklenen sadece oyunlarda kullanılır diye bir şey yok Sony vb kulaklıkların çoğu bir süre sonra kulak ağrıtıyor o yüzden önerdim.