F/P kulaklık önerisi

settheboss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar F/P kulaklık arıyorum bütçe belirlemedim bildiğiniz iyi sağlam markalar varsa söyler misiniz? Genellikle Valorant oynuyorum.

Arkadaşlar F/P kulaklık arıyorum bütçe belirlemedim bildiğiniz iyi sağlam markalar varsa söyler misiniz? Genellikle Valorant oynuyorum.

Kulak içi alacaksan Buds FE fiyatına göre güzel bir kulaklıktır.

Kulak içi alacaksan Buds FE fiyatına göre güzel bir kulaklıktır.
Mümkünse kulaküstü ve kablolu olsun istiyorum hocam

Bütçe? Fiyatını hak eden oyuncu kulaklığı Cloud 3 var, daha aşağısını pek önermiyorum.
Bütçe belirlemedim ama piyasayı da bilmiyorum dediğiniz kulaklığa baktım ama 2.500 civarı biraz pahalı değil mi hocam

Mümkünse kulak üstü ve kablolu olsun istiyorum hocam.

Bütçe belirlemedim ama piyasayı da bilmiyorum dediğiniz kulaklığa baktım ama 2.500 civarı biraz pahalı değil mi hocam.

Hayır pahalı falan değil. Beş para etmez kulaklıklara 1500 2000 bin lira vereceğine bir mega hamburger parası daha ekliyorsun parasını hak eden bu kulaklığı alıyorsun.

Hayır pahalı falan değil. Beş para etmez kulaklıklara 1500 2000 bin lira vereceğine bir mega hamburger parası daha ekliyorsun parasını hak eden bu kulaklığı alıyorsun.
peki hocam bütçe ayırabilirsem onu alayım başka bir tavsiyeniz yok değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…