F/P kulaklık önerisi

TheCreatorTruth

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Az önce kulaklığımın mikrofonu bozuldu, o yüzden acilen mikrofonlu bir kulaklık almam gerekiyor. Zaten değiştirmeyi düşünüyordum. Şu an Rampage kullanıyorum ama modelini bile bilmiyorum. Açıkçası çok da memnun değilim, bayağıdır kullanıyorum.

7.1 özelliği bile yok. Büyük ihtimalle ortalama fiyatlı bir kulaklık alsam bile ciddi bir fark hissedeceğimi düşünüyorum.

Fiyat-performans olarak üzmeyecek, mikrofonu düzgün bir kulaklık önerir misiniz? Şu anki piyasaya göre ne almak mantıklı olur?

Ortalama bir bütçe verebilir misiniz?

Hocam kulaklık piyasasını bilmiyorum ama şu an kulaklıklar galiba 3k-4k civarı şu an piyasada uzun dayabilecek bir kulaklık varsa atarsanız sevinirim. 4k üzerine çıkmasak olur aslında daha düşük bütçeli varsa da olur. Çünkü, param bir tık sınırlı daha monitör almadım almam lazım o yüzden bi kısmını ayırıyorum.

Hocam kulaklık piyasasını bilmiyorum ama şu an kulaklıklar galiba 3k-4k civarı şu an piyasada uzun dayabilecek bir kulaklık varsa atarsanız sevinirim. 4k üzerine çıkmasak olur aslında daha düşük bütçeli varsa da olur. Çünkü, param bir tık sınırlı daha monitör almadım almam lazım o yüzden bi kısmını ayırıyorum.

Eğer piyasadaki en uygunu bu ise direk alıyorum ek olarak bir sorum var attığınız site güvenilir midir acaba ?

Kablosuz istiyorsanız V9 Pro, kablolu da ise H9 alınabilir.
Hocam hiç fark etmez başka bir alternatifiniz varsa oda olabilir aslında kablosu çıkarılıp takılabilenler vardı yanlış hatırlamıyorsam onlardan varsa güzel bu fiyatta alabilirim olmazsa direk H9 yapıştırıyorum ama kablosuz moda geçtiğimizde ses kalitesi kötüleşiyor diye biliyorum ama istediğimiz zaman takıp çıkarabiliyorsak okay olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı