Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #11 Egeakss dedi: Kesinlikle düşünmeden sarftech T60. Genişletmek için tıkla... Hocam 700 TL yalnız 2 gün sonra uçmasın havaya.
Egeakss dedi: Kesinlikle düşünmeden sarftech T60. Genişletmek için tıkla... Hocam 700 TL yalnız 2 gün sonra uçmasın havaya.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #12 Anex009 dedi: Hocam 700 TL yalnız 2 gün sonra uçmasın havaya. Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiğini düşünüyorum arkadaşın açıkçası.
Anex009 dedi: Hocam 700 TL yalnız 2 gün sonra uçmasın havaya. Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiğini düşünüyorum arkadaşın açıkçası.
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 979 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #13 N1cht dedi: Dalga geçtiğini düşünüyorum arkadaşın açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam Custom klavyeyi nasıl toplayabiliriz.
N1cht dedi: Dalga geçtiğini düşünüyorum arkadaşın açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam Custom klavyeyi nasıl toplayabiliriz.
E Egeakss Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #14 Anex009 dedi: Hocam 700 TL yalnız 2 gün sonra uçmasın havaya. Genişletmek için tıkla... kanka arkadasımada önerdim 1 yıldır kullanıyor küçük ve kullanışlı gayet mutlu
Anex009 dedi: Hocam 700 TL yalnız 2 gün sonra uçmasın havaya. Genişletmek için tıkla... kanka arkadasımada önerdim 1 yıldır kullanıyor küçük ve kullanışlı gayet mutlu
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 979 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #15 Egeakss dedi: Kanka arkadasımada önerdim 1 yıldır kullanıyor küçük ve kullanışlı gayet mutlu. Genişletmek için tıkla... O klavyenin switchlerinde yay sesi kabak gibi belli oluyor.
Egeakss dedi: Kanka arkadasımada önerdim 1 yıldır kullanıyor küçük ve kullanışlı gayet mutlu. Genişletmek için tıkla... O klavyenin switchlerinde yay sesi kabak gibi belli oluyor.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #16 Egeakss dedi: kanka arkadasımada önerdim 1 yıldır kullanıyor küçük ve kullanışlı gayet mutlu Genişletmek için tıkla... Bir daha önermezsen daha iyi olur. BlueAim dedi: Hocam Custom klavyeyi nasıl toplayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Toplamak için en az 3k olması gerekiyor bütçenin. Klavyenin kasasını, switchleri ve keycapsleri ayrı ayrı alıyorsunuz. Sonra hepsini birleştiriyorsunuz. Tabii ben toplasam yanına birde lube kiti alıp lubelerdim.
Egeakss dedi: kanka arkadasımada önerdim 1 yıldır kullanıyor küçük ve kullanışlı gayet mutlu Genişletmek için tıkla... Bir daha önermezsen daha iyi olur. BlueAim dedi: Hocam Custom klavyeyi nasıl toplayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Toplamak için en az 3k olması gerekiyor bütçenin. Klavyenin kasasını, switchleri ve keycapsleri ayrı ayrı alıyorsunuz. Sonra hepsini birleştiriyorsunuz. Tabii ben toplasam yanına birde lube kiti alıp lubelerdim.