alpknkc Kilopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 577 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #21 5 aydır XPG İnfarex K20 kullanıyorum. İndirimle 200₺'ye almıştım. Gayet memnunum sadece Blue Switch olduğu için tuş sesi biraz fazla.
5 aydır XPG İnfarex K20 kullanıyorum. İndirimle 200₺'ye almıştım. Gayet memnunum sadece Blue Switch olduğu için tuş sesi biraz fazla.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #22 Mersinli33 dedi: İkisi arasında sesten başka fark var mı? Youtube'dan baktım ikiside güzel ses veriyor bana göre. Genişletmek için tıkla... Çalışma kuvveti ve algılama mesafesi red swicth klavyelerin daha iyi. Ayrıca blue tıklamalı, red doğrusal kullanım şeklinde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mersinli33 dedi: İkisi arasında sesten başka fark var mı? Youtube'dan baktım ikiside güzel ses veriyor bana göre. Genişletmek için tıkla... Çalışma kuvveti ve algılama mesafesi red swicth klavyelerin daha iyi. Ayrıca blue tıklamalı, red doğrusal kullanım şeklinde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 19 Temmuz 2019 #23 Blueda tactile ve clicky dediğimiz engel ve klik mekanizması var, redler linear yani düz.