Bütceniz ne kadar acabaTam şu an fiyat performans mikrofon önerileriniz var mıdır? Benim kullandığım kulaklığın mikrofonu durup dururken patladı. Ben de dedim bir konu açayım![]()
Tam şu an fiyat performans mikrofon önerileriniz var mıdır? Benim kullandığım kulaklığın mikrofonu durup dururken patladı. Ben de dedim bir konu açayım![]()
Tam şu an fiyat performans mikrofon önerileriniz var mıdır? Benim kullandığım kulaklığın mikrofonu durup dururken patladı. Ben de dedim bir konu açayım![]()
350-400 TL arası olursa iyi olur. Yani ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için
Bu fiyatlarda insanlar daha çok öneriyor, daha düşük fiyatlarında pek bilgim yok maalesef.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
GameBooster MC120 ProCast RGB Gaming Yayinci Mikrofonu | ITOPYA
GameBooster MC120 ProCast RGB Gaming Yayinci Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile GB-MC120 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunları önerebilirim
Hocam bu bütçede alabileceğiniz adam akıllı bir mikrofon yok. Biraz daha para biriktirip @LoopCover hocamın attığı ürünlere bakabilirsiniz.350-400 TL arası olursa iyi olur. Yani ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.