F/P mikrofon önerisi

desperado38600

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bütçem maksimum 1500 TL. Sesimi düzgünce iletecek dip ses vs olmayan. Bu fiyatlarda bir mikrofon önerisi istiyorum. Fifine K053 çok övülmüş onunla karşılaştırarak öneri yaparsanız daha iyi olur.

Razer Seiren Mini - Pembe
Trendyolda bu renk seçeneği 1500TL, mikrofonun piyasası 2000TL civarındaydı en son. Yaka mikrofonu aramıyorsanız ve renk seçeneği size uygunsa fiyat iyi, önerebilirim.
Öte yandan +48v destekli bir ses kartınız varsa ve bütçeniz de çıkarsa; Behringer C1 XLR
çok daha iyi bir alternatif olacaktır. Ancak ses kartınız yoksa sizin için ekstra maliyet demektir gerek yok.

Fifine K053 için detaylı bir spesifikasyon bulamadım internette. Ancak videolardan ve incelemelerden gördüğüm kadarıyla pek de kaliteli değil, fiyatına göre başarılı olduğunu söyleyebilirim ancak yukarıda bahsedilen mikrofonlarla yan yana getirilemez bile malum zaten fiyatlar da ona göre.

Az daha koyarsanız bu ürün iyidir.
Ürün nezdinde bir şey söyleyemem ama Midex, Çin'den marka bastırtıp ürün getirten, ürün kaliteleri genel anlamda fiyatlarından daha düşük olan, mimli bir markaydı bir kaç sene önce. Güncel durumu ve ürünleri hakkında bir bilgim yok.

Trendyolda bu renk seçeneği 1500TL, mikrofonun piyasası 2000TL civarındaydı en son. Yaka mikrofonu aramıyorsanız ve renk seçeneği size uygunsa fiyat iyi, önerebilirim.
Öte yandan +48v destekli bir ses kartınız varsa ve bütçeniz de çıkarsa; Behringer C1 XLR
çok daha iyi bir alternatif olacaktır. Ancak ses kartınız yoksa sizin için ekstra maliyet demektir gerek yok.

Fifine K053 için detaylı bir spesifikasyon bulamadım internette. Ancak videolardan ve incelemelerden gördüğüm kadarıyla pek de kaliteli değil, fiyatına göre başarılı olduğunu söyleyebilirim ancak yukarıda bahsedilen mikrofonlarla yan yana getirilemez bile malum zaten fiyatlar da ona göre.

Ürün nezdinde bir şey söyleyemem ama Midex, Çin'den marka bastırtıp ürün getirten, ürün kaliteleri genel anlamda fiyatlarından daha düşük olan, mimli bir markaydı bir kaç sene önce. Güncel durumu ve ürünleri hakkında bir bilgim yok.
Fifine de Aliexpress den tanına tanına gelen bir marka. Midex'in mikrofonları iyidir merak etmeyin.

Trendyol'da bu renk seçeneği 1500TL, mikrofonun piyasası 2000TL civarındaydı en son. Yaka mikrofonu aramıyorsanız ve renk seçeneği size uygunsa fiyat iyi, önerebilirim.
Çok daha iyi bir alternatif olacaktır. Ancak ses kartınız yoksa sizin için ekstra maliyet demektir gerek yok.

Ürün nezdinde bir şey söyleyemem ama Midex, Çin'den marka bastırtıp ürün getirten, ürün kaliteleri genel anlamda fiyatlarından daha düşük olan, mimli bir markaydı birkaç sene önce. Güncel durumu ve ürünleri hakkında bir bilgim yok.

Reis pembe renk almam çok kötü durur masada. Yaka mikrofonu olarak ne önerebilirsin masada gözümün önünde mikrofon olmasını çok istemiyorum. Fifine'ye herkes güzel yorum yapmış ve izlediğim kadarıyla ses kalitesi de fiyatına göre iyi. Detaylı yanıtın için teşekkürler.

Az daha koyarsanız bu ürün iyidir.

Hocam görüntü olarak çok iyi durmuyor kalitesiz gibi duruyor. Yaka mikrofonu olarak ne önerebilirsin?

Merak eden olursa diye yazıyorum. Fifine 053 aldım SteelSeries Sonar ile birlikte mükemmel bir ses kalitesine ulaştım tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Reis pembe renk almam çok kötü durur masada. Yaka mikrofonu olarak ne önerebilirsin masada gözümün önünde mikrofon olmasını çok istemiyorum. Fifine'ye herkes güzel yorum yapmış ve izlediğim kadarıyla ses kalitesi de fiyatına göre iyi. Detaylı yanıtın için teşekkürler.

Hocam görüntü olarak çok iyi durmuyor kalitesiz gibi duruyor. Yaka mikrofonu olarak ne önerebilirsin?

Merak eden olursa diye yazıyorum. Fifine 053 aldım SteelSeries Sonar ile birlikte mükemmel bir ses kalitesine ulaştım tavsiye ederim.
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.
Müsait olduğunuzda işlenmemiş ham, örnek bir ses kaydı yükleyebilir misiniz? Merak ettim.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Unutmazsam ilk fırsatta atarım.

Mikrofonun ses seviyesi iki kayıtta da %20 seviyesinde
Bu SteelSeries Sonar kullanarak elde ettiğim ses: Vocaroo | Online voice recorder
Bu da ham ses hiçbir oynama yok: Vocaroo | Online voice recorder
Öncelikle teşekkürler vakit ayırdığınız için.
Evet Sonar'lı hali fiyatı da göz önünde bulundurulduğunda gayet performanslı duruyor.

Ham halinde de humming hariç ciddi bir problem yok. Güle güle kullanın iyi ki maksimum bütçenizi doldurmamışsınız.

Öncelikle teşekkürler vakit ayırdığınız için.
Evet Sonar'lı hali fiyatı da göz önünde bulundurulduğunda gayet performanslı duruyor.

Ham halinde de humming hariç ciddi bir problem yok. Güle güle kullanın iyi ki maksimum bütçenizi doldurmamışsınız.

Teşekkür ederim hem yaka mikrofonu olduğu için masamda yer kaplamıyor hem de ucuz. Tam ayarlarını yapamadım başına geçip biraz kurcalarsam belki 1 tık daha iyi hale getirebilirim sesi F/P olarak 9/10 alır benden alacak arkadaşlara tavsiye ederim Beymen'de kargo dahil 650TL'ye aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı