Mikrofon fiyatları hakkında pek bilgim yok fakat 1000 TL civarı bir mikrofon arıyorum. Sadece yakındaki sesleri alabilen türden bir mikrofon arıyorum açıkçası çünkü bazen gürültülü ortamda kullanmam gerekebiliyor fakat bu özelliği yoksa da çok önemli değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Razer Seiren V3 Mini - Ultra Kompakt USB Mikrofon (14mm Kondenser Mikrofon, Kardioid Alma Deseni, LED Göstergeli Dokunarak Sessize Alma Sensörü, Dahili Amortisör, Tak ve Çalıştır) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
1000TL civarlarında indirim olmadıgı takdirde alacağınız bir mikrondan verim alamazsınız. Kulaklık mikrofonu daha iyi olur.
Razer Seiren V3 Mini - Ultra Kompakt USB Mikrofon (14mm Kondenser Mikrofon, Kardioid Alma Deseni, LED Göstergeli Dokunarak Sessize Alma Sensörü, Dahili Amortisör, Tak ve Çalıştır) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
1000TL civarlarında indirim olmadıgı takdirde alacağınız bir mikrondan verim alamazsınız. Kulaklık mikrofonu daha iyi olur.
Havit'in bazı modelleri güzel. Genel olarak iyi markadır ancak bu ürün hakkında bilgim yok. Marka desteği hakkında da bilgim yok. Çıkabiliyorsanız Razer'ı alın alamıyorsanız Havit'i alabilirsiniz.