Draqula Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #11 Sad Frog dedi: Asus'da renk olarak güzel ama İlyama ile MSI Asus'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Msi incelemsini bulamadım malesef Sonuç olarak renk doygunluğu açısından msi ' ımı öneriyorsunuz
Sad Frog dedi: Asus'da renk olarak güzel ama İlyama ile MSI Asus'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Msi incelemsini bulamadım malesef Sonuç olarak renk doygunluğu açısından msi ' ımı öneriyorsunuz
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Temmuz 2023 #12 Draqula dedi: Msi incelemsini bulamadım malesef Sonuç olarak renk doygunluğu açısından msi ' ımı öneriyorsunuz Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyormuşum hocam, kusura bakmayın. İkisi renk canlılığı olarak yakın ama İlyama bir tık daha iyi. Zaten İlyama'nın 4500 TL'lik stoğu da bitti, yeni fiyatı 5500 TL oldu. O yüzden tek seçenek olarak G2412 kalıyor. Ona bakmanızı öneririm.
Draqula dedi: Msi incelemsini bulamadım malesef Sonuç olarak renk doygunluğu açısından msi ' ımı öneriyorsunuz Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyormuşum hocam, kusura bakmayın. İkisi renk canlılığı olarak yakın ama İlyama bir tık daha iyi. Zaten İlyama'nın 4500 TL'lik stoğu da bitti, yeni fiyatı 5500 TL oldu. O yüzden tek seçenek olarak G2412 kalıyor. Ona bakmanızı öneririm.