Kmt logar Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #11 picl raknhocam dedi: @Kmt logar G2412 daha iyi. Panelleri aynı olsa da arka ışıklandırma performansı daha iyi ve ölü piksel oranı çok daha az. Genişletmek için tıkla... Gigabyte g24f 2 sipariş ettim daha 1 saat olmadı ama çok ciddi fark yoktur aralarında sanırım beni üzmez
picl raknhocam dedi: @Kmt logar G2412 daha iyi. Panelleri aynı olsa da arka ışıklandırma performansı daha iyi ve ölü piksel oranı çok daha az. Genişletmek için tıkla... Gigabyte g24f 2 sipariş ettim daha 1 saat olmadı ama çok ciddi fark yoktur aralarında sanırım beni üzmez
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 20 Ekim 2023 #12 Kmt logar dedi: Gigabyte G24F 2 sipariş ettim daha 1 saat olmadı ama çok ciddi fark yoktur aralarında sanırım beni üzmez Genişletmek için tıkla... Ben o monitörde kronik sorun yaşayan bir kullanıcıya rastlamadım, yalnız İtopya'nın sattığı monitörlerde ölü piksele rastlanabiliyor, o yüzden monitör geldiğinde ölü piksel testi yapmayı unutmayın, şimdiden hayırlı olsun. @ProximusTwo ?
Kmt logar dedi: Gigabyte G24F 2 sipariş ettim daha 1 saat olmadı ama çok ciddi fark yoktur aralarında sanırım beni üzmez Genişletmek için tıkla... Ben o monitörde kronik sorun yaşayan bir kullanıcıya rastlamadım, yalnız İtopya'nın sattığı monitörlerde ölü piksele rastlanabiliyor, o yüzden monitör geldiğinde ölü piksel testi yapmayı unutmayın, şimdiden hayırlı olsun. @ProximusTwo ?
Gotfn Picopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #13 Gotfn dedi: Arkadaşlar RX6600 AMD Ryzen 5 5600. Sistemim var ve 144Hz 24inç 1ms hoparlör ve yükseklik ayarlanılabilir monitör lazım. FreeSync. En ucuz F/P olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Tüm yanıt ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Gotfn dedi: Arkadaşlar RX6600 AMD Ryzen 5 5600. Sistemim var ve 144Hz 24inç 1ms hoparlör ve yükseklik ayarlanılabilir monitör lazım. FreeSync. En ucuz F/P olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Tüm yanıt ve önerileriniz için teşekkür ederim.