Bütçeniz nedir?F/P monitör lazım, FPS oyunları oynuyorum. Buna uygun olmalı. Bazen de hikayeli oynuyorum ama daha çok CS2 tarzı FPS oyunları.
F/P monitör lazım, FPS oyunları oynuyorum. Buna uygun olmalı. Bazen de hikayeli oynuyorum ama daha çok CS2 tarzı FPS oyunları.
Hocam ben fazla anlamıyorum da ms azalınca fps icin daha mı iyi?https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,969753175.html
Bütçe 4500TL ise bunu al. Eğer İtopya'nın mağazasından alabilme şansın varsa:
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Evet daha iyi.Hocam ben fazla anlamıyorum da ms azalınca fps icin daha mı iyi?
Hocam monitörden fazla anlamıyorum kaliteli f/p ürünü olsa iyi olurBütçeniz nedir?
Anladım bakayım hocam teşekkür ederimEvet daha iyi.
4-6 k civarı hocamBütçeniz nedir?
Hocam tn monitör tercih etsem nasıl olur?Evet daha iyi.
Hocam monitörden fazla anlamıyorum kaliteli F/P ürünü olsa iyi olur.
Anladım bakayım hocam teşekkür ederim.
4-6 k civarı hocam.
Hocam TN monitör tercih etsem nasıl olur?
Anladım hocam teşekkür ederimTN monitörler görüntü konusunda berbat denecek kadar kötü oluyor. E-spor tarzı yüksek Hz gerektiren işlerle uğraşmayacaksanız almanızın anlamı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.