F/P monitör önerisi

wuruthai

Hectopat
Selamlar arkadaşlar.

NVIDIA ekran kartım var. G-Sync ya da G-Sync desteği olan FreeSync'de olabilir. Kesinlikle IPS olması benim için önemli. 4-5 ms olabilir, sorun değil. Olabildiğince fiyatı düşük F/P ürünü olmasını istiyorum.

Halihazırda mouse ihtiyacım olduğu için bu set olabilir ancak G-Sync desteği var mı bilmiyorum. Değerlendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler. İyi forumlar.

Son düzenleme:
G-Sync desteği var sanırım?
G-Sync monitörler pahalıdır. O fiyatlara G-Sync monitör bulamazsın o kadar pahalı. Adaptive Sync teknolojisi çıktı. FreeSync monitörde G-Sync açabiliyorsunuz. Ayrıca ekran kartınız atıyorum GTA 5 100 FPS alıyor görüntüde yırtılma olmaz ve G-Sync teknolojisi işe yaramaz. Ayrıca diyelimki siz FPS 144 sabitlerseniz gene yırtılma olmaz. Bu yüzden G-Sync çok önemli bir teknoloji değildir. Bu yüzden NVDIA bu teknoloji yavaş yavaş bütün monitörlere vermeye başladı.

G-Sync monitörler pahalıdır. O fiyatlara G-Sync monitör bulamazsın o kadar pahalı. Adaptive Sync teknolojisi çıktı. FreeSync monitörde G-Sync açabiliyorsunuz. Ayrıca ekran kartınız atıyorum GTA 5 100 FPS alıyor görüntüde yırtılma olmaz ve G-Sync teknolojisi işe yaramaz. Ayrıca diyelimki siz FPS 144 sabitlerseniz gene yırtılma olmaz. Bu yüzden G-Sync çok önemli bir teknoloji değildir. Bu yüzden NVIDIA bu teknoloji yavaş yavaş bütün monitörlere vermeye başladı.

Teşekkür ederim. İyi oldu öğrendiğim. O zaman göz ardı edebilirim sanırım. Bu kapsamda önerebilecğiniz monitör var mı?

Teşekkür ederim. İyi oldu öğrendiğim. O zaman göz ardı edebilirim sanırım. Bu kapsamda önerebilecğiniz monitör var mı?
4 adet monitör seçtim senin için aralarından gözüne tasarımı hoş gelen seçebilirsin. YouTube incelemelerine bakıp istediğini seç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı