NVIDIA ekran kartım var. G-Sync ya da G-Sync desteği olan FreeSync'de olabilir. Kesinlikle IPS olması benim için önemli. 4-5 ms olabilir, sorun değil. Olabildiğince fiyatı düşük F/P ürünü olmasını istiyorum.
Halihazırda mouse ihtiyacım olduğu için bu set olabilir ancak G-Sync desteği var mı bilmiyorum. Değerlendirirseniz sevinirim.
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kendi sitesinde böyle bir bilgi var.
"Supports both Adaptive-Sync with NVIDIA GeForce* graphics cards and FreeSync with AMD Radeon graphics cards *Compatible with NVIDIA GeForce GTX 10 series, GTX 16 series, RTX 20 series and newer graphics cards."
Kaynak: TUF GAMING VG249Q | Monitors | ASUS Global
Kendi sitesinde böyle bir bilgi var.
"Supports both adaptive-Sync with NVIDIA GeForce* Graphics cards and FreeSync with AMD Radeon Graphics cards *compatible with NVIDIA GeForce GTX 10 series, GTX 16 series, RTX 20 series and newer Graphics cards."
Kaynak: TUF GAMING VG249Q | Monitors | ASUS Global
G-Sync monitörler pahalıdır. O fiyatlara G-Sync monitör bulamazsın o kadar pahalı. Adaptive Sync teknolojisi çıktı. FreeSync monitörde G-Sync açabiliyorsunuz. Ayrıca ekran kartınız atıyorum GTA 5 100 FPS alıyor görüntüde yırtılma olmaz ve G-Sync teknolojisi işe yaramaz. Ayrıca diyelimki siz FPS 144 sabitlerseniz gene yırtılma olmaz. Bu yüzden G-Sync çok önemli bir teknoloji değildir. Bu yüzden NVDIA bu teknoloji yavaş yavaş bütün monitörlere vermeye başladı.
G-Sync monitörler pahalıdır. O fiyatlara G-Sync monitör bulamazsın o kadar pahalı. Adaptive Sync teknolojisi çıktı. FreeSync monitörde G-Sync açabiliyorsunuz. Ayrıca ekran kartınız atıyorum GTA 5 100 FPS alıyor görüntüde yırtılma olmaz ve G-Sync teknolojisi işe yaramaz. Ayrıca diyelimki siz FPS 144 sabitlerseniz gene yırtılma olmaz. Bu yüzden G-Sync çok önemli bir teknoloji değildir. Bu yüzden NVIDIA bu teknoloji yavaş yavaş bütün monitörlere vermeye başladı.