wuruthai Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 103 27 Mayıs 2020 #11 Huayra dedi: AOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus VP249QGR - MSI Optix G241 Karşılaştırması - Epey Epey - AOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus VP249QGR - MSI Optix G241 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com 4 Adet monitör seçtim senin için aralarından gözüne tasarımı hoş gelen seçebilirsin. YouTube incelemelerine bakıp istediğini seç. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. Emeğinize ve bilginize sağlık.
Huayra dedi: AOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus VP249QGR - MSI Optix G241 Karşılaştırması - Epey Epey - AOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus VP249QGR - MSI Optix G241 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com 4 Adet monitör seçtim senin için aralarından gözüne tasarımı hoş gelen seçebilirsin. YouTube incelemelerine bakıp istediğini seç. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. Emeğinize ve bilginize sağlık.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 27 Mayıs 2020 #12 Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Aralarından en çok bunu beğendim. G-Sync var.
Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Aralarından en çok bunu beğendim. G-Sync var.
wuruthai Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 103 27 Mayıs 2020 #13 Huayra dedi: Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Aralarından en çok bunu beğendim. G-Sync var. Genişletmek için tıkla... Evet fiyat açısından cazip gözüküyor. Ancak ben yazılımcı olduğum için sağsol ayarı ve asansör olması avantaj olacaktır.
Huayra dedi: Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Aralarından en çok bunu beğendim. G-Sync var. Genişletmek için tıkla... Evet fiyat açısından cazip gözüküyor. Ancak ben yazılımcı olduğum için sağsol ayarı ve asansör olması avantaj olacaktır.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 27 Mayıs 2020 #14 wuruthai dedi: Evet fiyat açısından cazip gözüküyor. Ancak ben yazılımcı olduğum için sağsol ayarı ve asansör olması avantaj olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ona hiç dikkat etmedim. O zaman diğerleri daha mantıklı.
wuruthai dedi: Evet fiyat açısından cazip gözüküyor. Ancak ben yazılımcı olduğum için sağsol ayarı ve asansör olması avantaj olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ona hiç dikkat etmedim. O zaman diğerleri daha mantıklı.
Q Q8Sun Decipat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.126 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Mayıs 2020 #15 wuruthai dedi: Haklısınız, nedense IPS olarak algılamışım. Düzelttiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... IPS panelde bu monitörü alabilirsiniz. Hem tasarım hem de panel kalitesi olarak çok iyidir. Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG2405 ITOPYA'da. www.itopya.com
wuruthai dedi: Haklısınız, nedense IPS olarak algılamışım. Düzelttiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... IPS panelde bu monitörü alabilirsiniz. Hem tasarım hem de panel kalitesi olarak çok iyidir. Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG2405 ITOPYA'da. www.itopya.com