Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.900 Çözümler 4 13 Temmuz 2025 #11 soulsteal59 dedi: Benim attığım mouse palm gribe uygun ve kaliteli. Ayrıca ATK olana da bakabilirsin o da fena değil gibi. Alternatif olarak Fantech Helios 2 öneririm. Scroll, çift tıklama ve lod sorunları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yine bir hata yaptım ve gereksiz mesaj yazmış oldum konu sahibinden özür diliyorum.
soulsteal59 dedi: Benim attığım mouse palm gribe uygun ve kaliteli. Ayrıca ATK olana da bakabilirsin o da fena değil gibi. Alternatif olarak Fantech Helios 2 öneririm. Scroll, çift tıklama ve lod sorunları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yine bir hata yaptım ve gereksiz mesaj yazmış oldum konu sahibinden özür diliyorum.
E Elfire x Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #12 Kasım_0 dedi: Teşekkürler hocam yine bir hata yaptım ve gereksiz mesaj yazmış oldum konu sahibinden özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam fikrini belirttiğin için ben teşekkür ederim özürlük bir durum yok. Bir de throne repel diye bir mouse varmış fiyatı 1550TL PAW3950 kullanıyor sizce değerlendirilebilir mi? Son düzenleme: 13 Temmuz 2025
Kasım_0 dedi: Teşekkürler hocam yine bir hata yaptım ve gereksiz mesaj yazmış oldum konu sahibinden özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam fikrini belirttiğin için ben teşekkür ederim özürlük bir durum yok. Bir de throne repel diye bir mouse varmış fiyatı 1550TL PAW3950 kullanıyor sizce değerlendirilebilir mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 13 Temmuz 2025 #13 Elfire x dedi: Estağfurullah hocam fikrini belirttiğin için ben teşekkür ederim özürlük bir durum yok. Bir de throne repel diye bir mouse varmış fiyatı 1550TL PAW3950 kullanıyor sizce değerlendirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... O bütçede PAW3950 kullanan varsa muhtemelen mcudan kısılmıştır. Bence fiyatına değmez.
Elfire x dedi: Estağfurullah hocam fikrini belirttiğin için ben teşekkür ederim özürlük bir durum yok. Bir de throne repel diye bir mouse varmış fiyatı 1550TL PAW3950 kullanıyor sizce değerlendirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... O bütçede PAW3950 kullanan varsa muhtemelen mcudan kısılmıştır. Bence fiyatına değmez.