ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 18 Şubat 2025 #11 Hocam herkes kronik problemden bahsediyor ama ben şuan kullanıyorum (aktif 1.5 yıl oldu) hiçbir problem çekmedim.
Hocam herkes kronik problemden bahsediyor ama ben şuan kullanıyorum (aktif 1.5 yıl oldu) hiçbir problem çekmedim.
O ozantdogan Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #12 bdxmrz dedi: Kronik sorunlu, alınmaz. Fosil ve ofis sensörlü mouseler, alınmazlar. SS Prime+ al. Genişletmek için tıkla... evet biraz araştırma yaptım çift tıklama ve benzeri kronik problemler mevcutmuş henüz denk gelmedim ben ama büyük çoğunluk aynı problemlerden şikayetçi olmuşlar o yüzden bu ürün artık tavsiye edilmez bile bile lades olmak gibi birşey olur.
bdxmrz dedi: Kronik sorunlu, alınmaz. Fosil ve ofis sensörlü mouseler, alınmazlar. SS Prime+ al. Genişletmek için tıkla... evet biraz araştırma yaptım çift tıklama ve benzeri kronik problemler mevcutmuş henüz denk gelmedim ben ama büyük çoğunluk aynı problemlerden şikayetçi olmuşlar o yüzden bu ürün artık tavsiye edilmez bile bile lades olmak gibi birşey olur.
G gelmicem Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #13 SS PRime, ele güzel oturur, dpi hız ayarları var. Oyun oynuyorum, araştırarak aldım.