Xrades White Dragon 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunlar var, James Donkey gerek fiyatı olsun gerek boyutu olsun daha cok ilgimi cekti, o boyutlarda bir şey arıyorum. Fiyatı bu fiyatlarda olursa güzel olur, mouse alacağım o yüzden cok ustune cıkamam. Sizce hangisini almalıyım ?
En ucuz HP Omen 100 1MY14AA Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 100 1MY14AA Mouse Pad özelliklerini incele, 195,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xrades Tiger Longteng Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Reis sec birini alayım ya ben su kırmızıyı boyutu acısından daha cok begendim ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum sen oner birini alayım.
Xrades Tiger Longteng Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Reis sec birini alayım ya ben su kırmızıyı boyutu acısından daha cok begendim ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum sen oner birini alayım.
Çok profesyonel değilsen tiger almana gerek yok. Xrades veya Klasse Pro alabilirsin, pek bir fark yok aralarında.
Xrades markasının Tiger Longteng versiyonunu denemedim ancak yorumları iyi ve istediğin boyuta uygun.
Bu arada yüzey tercihin nedir? Muhtemelen Hybrid istiyorsun.