F/P mouse pad önerisi

Bütçe
250

Umutwxa

Centipat
Daha fazla  

Son düzenleme:
Son düzenleme:
@Umutwxa hocam diğerleini bilmemde james donkeyin yapacağı mousepad bile dandikmiş gibi hissediyorum. Kötü marka.

Klasse Pro, Klasse classic, xrades bakabilirsin.

FPS oyunları icin Hangisi daha iyi xrades mi Klasse classic mi?

Bu HP 1MY14AA Omen 100 Oyuncu Mousepad (M) Fiyatları ve Özellikleri veya bu Xrades Tiger Longteng Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM Fiyatı, Yorumları - Trendyol nasıl hocam acil.

Klasse Pro, Klasse Classic, Xrades bakabilirsin.

@Umutwxa hocam diğerleini bilmemde james donkeyin yapacağı mousepad bile dandikmiş gibi hissediyorum. Kötü marka.
hocam hp omen 100 nasıl

Son düzenleme:
Hiçbir bilgim yok.

Reis sec birini alayım ya ben su kırmızıyı boyutu acısından daha cok begendim ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum sen oner birini alayım.

Bu da olur fark etmez Xrades White Dragon 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çok profesyonel değilsen tiger almana gerek yok. Xrades veya Klasse Pro alabilirsin, pek bir fark yok aralarında.
Xrades markasının Tiger Longteng versiyonunu denemedim ancak yorumları iyi ve istediğin boyuta uygun.
Bu arada yüzey tercihin nedir? Muhtemelen Hybrid istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…