F/P mouse pad önerisi

Bütçe
250
Çok profesyonel değilsen tiger almana gerek yok. Xrades veya Klasse Pro alabilirsin, pek bir fark yok aralarında.
Xrades markasının tiger longteng versiyonunu denemedim ancak yorumları iyi ve istediğin boyuta uygun.
Bu arada yüzey tercihin nedir? Muhtemelen hybrid istiyorsun.

Pekala cok bir kalite farkı yok gibi boyutu acısından xradesi tercih edeceğim sanırım digeri cok buyuk monitorü falan üstüne koymam gerekecek.

Çok profesyonel değilsen tiger almana gerek yok. Xrades veya Klasse Pro alabilirsin, pek bir fark yok aralarında.
Xrades markasının tiger longteng versiyonunu denemedim ancak yorumları iyi ve istediğin boyuta uygun.
Bu arada yüzey tercihin nedir? Muhtemelen hybrid istiyorsun.

Hybrid hocam xrades hybrid Klasse Pro da Speed diyorlar.

Xrades markasının Tiger Longteng versiyonunu denemedim ancak yorumları iyi ve istediğin boyuta uygun.
Bu arada yüzey tercihin nedir? Muhtemelen Hybrid istiyorsun.
Şu anki mouse pad im kötü daha önce de hiç Speed Control vs. kullanmadım hangisi benim için iyi olur bilmiyorum senin bir önerin var mıdır?

Son düzenleme:
Pekala cok bir kalite farkı yok gibi boyutu acısından xradesi tercih edeceğim sanırım digeri cok buyuk monitorü falan üstüne koymam gerekecek.

Hybrid hocam xrades hybrid Klasse Pro da Speed diyorlar.

Şu anki mouse pad im kötü daha önce de hiç Speed Control vs. kullanmadım hangisi benim için iyi olur bilmiyorum senin bir önerin var mıdır?
Klasse Pro 7/10 Speed ve 3/10 Control.
Hybrid iyi gider diye düşünüyorum senin için ancak denemeden bilemezsin.
Hybrid genelde uyar herkese.

Klasse Pro 7/10 Speed ve 3/10 Control.
Hybrid iyi gider diye düşünüyorum senin için ancak denemeden bilemezsin.
Hybrid genelde uyar herkese.

Xrades Tiger Longteng Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun yorumları pek iyi degil Klasse pronunkiler daha iyi ama bilemedim ne yapsam bu hem hybrid hem boyutu iyi ama yorumlar kotü Klasse cok büyük ama yorumları falan iyi bayağı Klasse alacağım galiba.

Yorumları kötü derken bahsettiğiniz şey nedir? Eğer yüzeyi ile ilgili bir şikayet varsa muhtemelen kullanıcıya uyumsuz olmasından kaynaklıdır.

Yorumları kötü derken bahsettiğiniz şey nedir? Eğer yüzeyi ile ilgili bir şikayet varsa muhtemelen kullanıcıya uyumsuz olmasından kaynaklıdır.

Evet genellikle yüzeyi ile ilgili falandı sen bunu yazınca sipariş ettim bakalım gelince yazarım alacak arkadaşlar icin yardımcı olur.

Mouse pad geldi ama sanırım pürüzlü yapısından dolayı fareyi kaydırırken ses cıkarıyor bu normal mi?

Pürüzlü yapıdan ses çıkacağını sanmam, farenin altındaki etiketi veya skatez ucundan kalktıysa o sürtüyor olabilir.

Bir de biraz fazla pürüzlü gibi geldi bana pek begenemedim sanırım iade edip Klasse Pro alacağım.

Olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı