Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.294 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Mayıs 2025 #11 SingleMove dedi: Xbox kolu al hocam ben de var gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... 380670 dedi: xbox gamepad o fiyatlarda zaten, indirimde 3un altinda bulursun 2500 -3000 arasinda. tipini filan mi begenmiyorsun xbox gamepad in ? Genişletmek için tıkla... Hem xbox hem de cyclone 2'ye sahibim. Xbox alınmaz gerçekten bu bu fiyata. Özellikle pc için asla alınmaz diyeceğim kollardan birisi
SingleMove dedi: Xbox kolu al hocam ben de var gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... 380670 dedi: xbox gamepad o fiyatlarda zaten, indirimde 3un altinda bulursun 2500 -3000 arasinda. tipini filan mi begenmiyorsun xbox gamepad in ? Genişletmek için tıkla... Hem xbox hem de cyclone 2'ye sahibim. Xbox alınmaz gerçekten bu bu fiyata. Özellikle pc için asla alınmaz diyeceğim kollardan birisi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Mayıs 2025 #12 380670 dedi: xbox gamepad o fiyatlarda zaten, indirimde 3un altinda bulursun 2500 -3000 arasinda. tipini filan mi begenmiyorsun xbox gamepad in ? Genişletmek için tıkla... SingleMove dedi: Xbox kolu al hocam ben de var gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... XBOX Konsol yoksa 9. nesil XBOX'un ederi maksimum 1500₺. Ne pil var, ne hall effect var, ne hafif, ne dongle'ı var, ne hall effect stick var... Çöp oğlu çöp bir ürün. Alınmaz kesinlikle biligsayar için.
380670 dedi: xbox gamepad o fiyatlarda zaten, indirimde 3un altinda bulursun 2500 -3000 arasinda. tipini filan mi begenmiyorsun xbox gamepad in ? Genişletmek için tıkla... SingleMove dedi: Xbox kolu al hocam ben de var gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... XBOX Konsol yoksa 9. nesil XBOX'un ederi maksimum 1500₺. Ne pil var, ne hall effect var, ne hafif, ne dongle'ı var, ne hall effect stick var... Çöp oğlu çöp bir ürün. Alınmaz kesinlikle biligsayar için.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Temmuz 2025 #13 Mantar09 dedi: GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,499.17 TL + KDV F/P değil kralı. Genişletmek için tıkla... Kolu aldım hocam ve gerçekten güzelmiş. Yaklaşık 1 ay oldu zaten alalı herhangi bir sorun görmedim teşekkür ederim.
Mantar09 dedi: GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,499.17 TL + KDV F/P değil kralı. Genişletmek için tıkla... Kolu aldım hocam ve gerçekten güzelmiş. Yaklaşık 1 ay oldu zaten alalı herhangi bir sorun görmedim teşekkür ederim.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.824 Makaleler 3 Çözümler 25 3 Temmuz 2025 #14 Kükreyen Deli Adam dedi: Kolu aldım hocam ve gerçekten güzelmiş. Yaklaşık 1 ay oldu zaten alalı herhangi bir sorun görmedim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam çok güzel gamepad cidden hatta en iyisi neredeyse.
Kükreyen Deli Adam dedi: Kolu aldım hocam ve gerçekten güzelmiş. Yaklaşık 1 ay oldu zaten alalı herhangi bir sorun görmedim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam çok güzel gamepad cidden hatta en iyisi neredeyse.