F/P Oyuncu Faresi Önerileri

Logitech olmayanlar en iyileri diyebilirim attıklarım arasında ama F/P ürün olarak Logitech almanı öneririm.
G305 Kablolu olan G403' e göre geri kalır mı? Sensörü veya kablosuz dezavantajından dolayı...
Bir de yıllardır rampagenin 60 tl' ye aldığım mousepadini kullanıyorum logitech çakma mousepadle değiştireyim mi takım olur. Şu 60 TL' ye satılan...
Son olarak bana uzun yıllar gidecek bir fare lazım gerçekten bunlar uzun yıllar işimi görür mü? Benim fareden değil farenin benden bıkması lazım. Üniversiteye gittiğimde MacBook ile birlikte falan da kullanacağım...
kablosuza çok para vermeye gerek yok gibi ya macbook ile apple mouse kullanmayı düşünüyorum zaten onun dışında aklımda g403 g402 rival 3 ve g102 var g102 çok makul duruyor

Son düzenleme:

G305 G403'den geri kalmaz merak etme sensör olarak aynı kalitedeler ve kablosuz dezavantaj değil bir avantaj kablolu farelerle aynı performansı veriyor lightspeed teknolojisi sayesinde bende gram takılma ve gecikme olmadı ve Rival 3'de lod sorunu var onu almanı önermiyorum G102/203 lightsync faresini alabilirsin güzel faredir ama Prodigy modelini alma kronik sorunları var çift tıklama gibi mousepad olarak çakma almanı önermeme onun yerine attığım mousepadi alabilirsin.

Mousepad masrafımda olacağı için G102 ile MX518 arasında kalmıştım ben de MX518 aldım herkese çok teşekkürler. Bu arada MX518' in sensörü baya iyi 403 ile aynı sensörü kullanıyorlar. (HERO 16K) Ayrıca elim falan da büyüktü zaten büyük alırsam istersem claw tutuşu da yaparım diye düşündüm...
Şunun bir farkı var mı attığına göre çünkü daha çok seçenekli ve daha ucuz?
Seçenekler arasında hangisini seçsem ya bir sürü türü var?
hey
Rampage mousepad ile kullanıyorum çok fark eder mi steelseries almasam? mousepadi bir kere bile yıkamadım
Orada mısın?
Orada mısın?
Mousepad önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…