Phoenix1610 Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #1 F/P oyuncu kulaklığı öneriniz var mı? 1200 TL bütçem var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #2 Havit H2002P.
Phoenix1610 Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #3 ahmttunc dedi: Havit H2002P. Genişletmek için tıkla... P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı?
ahmttunc dedi: Havit H2002P. Genişletmek için tıkla... P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #4 ahmttunc dedi: Havit H2002P. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum 3 ay oldu herhalde alalı hiçbir sıkıntısını görmedim daha.
ahmttunc dedi: Havit H2002P. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum 3 ay oldu herhalde alalı hiçbir sıkıntısını görmedim daha.
Phoenix1610 Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #5 efebatiin dedi: Kendim kullanıyorum 3 ay oldu herhalde alalı hiçbir sıkıntısını görmedim daha. Genişletmek için tıkla... P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı?
efebatiin dedi: Kendim kullanıyorum 3 ay oldu herhalde alalı hiçbir sıkıntısını görmedim daha. Genişletmek için tıkla... P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #6 Phoenix1610 dedi: P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende bilmiyorum ama arkadaşın attığı gayet güzel.
Phoenix1610 dedi: P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende bilmiyorum ama arkadaşın attığı gayet güzel.
Phoenix1610 Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #7 efebatiin dedi: Yok hocam bende bilmiyorum ama arkadaşın attığı gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. efebatiin dedi: Kendim kullanıyorum 3 ay oldu herhalde alalı hiçbir sıkıntısını görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Hocam cızırtı var deniyo. Oyun deneyiminiz falan nasıl? Son düzenleme: 9 Aralık 2024
efebatiin dedi: Yok hocam bende bilmiyorum ama arkadaşın attığı gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. efebatiin dedi: Kendim kullanıyorum 3 ay oldu herhalde alalı hiçbir sıkıntısını görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Hocam cızırtı var deniyo. Oyun deneyiminiz falan nasıl?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #8 Phoenix1610 dedi: Sağ olun hocam. Hocam cızırtı var deniyor. Oyun deneyiminiz falan nasıl? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir cızırtı yaşamadım hocam ben bütün gün bilgisayar başındayım öyle bir şey başıma gelmedi.
Phoenix1610 dedi: Sağ olun hocam. Hocam cızırtı var deniyor. Oyun deneyiminiz falan nasıl? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir cızırtı yaşamadım hocam ben bütün gün bilgisayar başındayım öyle bir şey başıma gelmedi.
Phoenix1610 Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #9 efebatiin dedi: Herhangi bir cızırtı yaşamadım hocam ben bütün gün bilgisayar başındayım öyle bir şey başıma gelmedi Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun. Başka bir öneriniz var mı bu model dışında? (H2033D mesela) Son düzenleme: 9 Aralık 2024
efebatiin dedi: Herhangi bir cızırtı yaşamadım hocam ben bütün gün bilgisayar başındayım öyle bir şey başıma gelmedi Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun. Başka bir öneriniz var mı bu model dışında? (H2033D mesela)
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #10 Phoenix1610 dedi: Tamam sağ olun. Başka bir öneriniz var mı bu model dışında? (H2033D mesela) Genişletmek için tıkla... Forumlara baktım hocam biraz genelde H2002P öneriliyor diğerleri hakkında pek fikrim yok.
Phoenix1610 dedi: Tamam sağ olun. Başka bir öneriniz var mı bu model dışında? (H2033D mesela) Genişletmek için tıkla... Forumlara baktım hocam biraz genelde H2002P öneriliyor diğerleri hakkında pek fikrim yok.