A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 20 Ağustos 2022 #21 m47 dedi: Boyutu bu şekilde arkadaşlar. Bu boyuta göre benim elim büyük ve sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam elime ulaştı ancak bende ki modelinde böyle tırtıklar yok. Çakma ürün mü acaba?
m47 dedi: Boyutu bu şekilde arkadaşlar. Bu boyuta göre benim elim büyük ve sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam elime ulaştı ancak bende ki modelinde böyle tırtıklar yok. Çakma ürün mü acaba?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.196 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 20 Ağustos 2022 #22 adanalı ayhan dedi: Hocam elime ulaştı ancak bende ki modelinde böyle tırtıklar yok. Çakma ürün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Resim paylaşırmısınız hocam, birde aldığınız siteyi?
adanalı ayhan dedi: Hocam elime ulaştı ancak bende ki modelinde böyle tırtıklar yok. Çakma ürün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Resim paylaşırmısınız hocam, birde aldığınız siteyi?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 20 Ağustos 2022 #23 adanalı ayhan dedi: Hocam elime ulaştı ancak bende ki modelinde böyle tırtıklar yok. Çakma ürün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Yapışkanları içinden çıkmadı mı onları kendiniz yapıştırıyorsunuz mouse'da yapışık gelmiyor.
adanalı ayhan dedi: Hocam elime ulaştı ancak bende ki modelinde böyle tırtıklar yok. Çakma ürün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Yapışkanları içinden çıkmadı mı onları kendiniz yapıştırıyorsunuz mouse'da yapışık gelmiyor.