straffez Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: İmkan var ise SSD'yi PX600 yap. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pchocasi-venom-v6-ryzen-5-7600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-50871 Genişletmek için tıkla... SSD almamayı düşünüyorum ama nasıl çıkartabilirim siteden bilmiyorum şu an elimde Samsung 970 EVO 1TB M.2 SSD var zaten.
Kaan Diktaş dedi: İmkan var ise SSD'yi PX600 yap. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pchocasi-venom-v6-ryzen-5-7600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-50871 Genişletmek için tıkla... SSD almamayı düşünüyorum ama nasıl çıkartabilirim siteden bilmiyorum şu an elimde Samsung 970 EVO 1TB M.2 SSD var zaten.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 7 Nisan 2024 #12 straffez dedi: SSD almamayı düşünüyorum ama nasıl çıkartabilirim siteden bilmiyorum şu an elimde Samsung 970 EVO 1TB M.2 SSD var zaten. Genişletmek için tıkla... Gelen SSD'yi satarsın. Sıfır fiyatına. O zaman RAM'leri Corsair yapın.
straffez dedi: SSD almamayı düşünüyorum ama nasıl çıkartabilirim siteden bilmiyorum şu an elimde Samsung 970 EVO 1TB M.2 SSD var zaten. Genişletmek için tıkla... Gelen SSD'yi satarsın. Sıfır fiyatına. O zaman RAM'leri Corsair yapın.
straffez Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #13 Kaan Diktaş dedi: Gelen SSD'yi satarsın. Sıfır fiyatına. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Kaan Diktaş dedi: Gelen SSD'yi satarsın. Sıfır fiyatına. O zaman RAM'leri Corsair yapın. Genişletmek için tıkla... Evet sadece değiştireceğim şeyler RAM'leri 2x16 GB yapmak olacak.
Kaan Diktaş dedi: Gelen SSD'yi satarsın. Sıfır fiyatına. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Kaan Diktaş dedi: Gelen SSD'yi satarsın. Sıfır fiyatına. O zaman RAM'leri Corsair yapın. Genişletmek için tıkla... Evet sadece değiştireceğim şeyler RAM'leri 2x16 GB yapmak olacak.
Z zenix Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #14 Bütçene göre en iyi seçenek ikinci el parçalar ile bilgisayar toplaman. Şu anda sıfır bir sistem değil ikinci el parçalar ile yapılmış bir sistemden en az %30 daha fazla performans alırsın.
Bütçene göre en iyi seçenek ikinci el parçalar ile bilgisayar toplaman. Şu anda sıfır bir sistem değil ikinci el parçalar ile yapılmış bir sistemden en az %30 daha fazla performans alırsın.
lukitas716 Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #15 ben de pc toplayacağım. uzun süredir araştırıyorum. sanırım işlemci hariç her şeyi ikinci el almak daha mantıklı
ben de pc toplayacağım. uzun süredir araştırıyorum. sanırım işlemci hariç her şeyi ikinci el almak daha mantıklı
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Nisan 2024 #16 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 2161509 Bu şekilde özelleştirip gelecekte 1TB M.2 SSD alabilirsin. Thermalright soğutucu içinde zaten işini görür.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 2161509 Bu şekilde özelleştirip gelecekte 1TB M.2 SSD alabilirsin. Thermalright soğutucu içinde zaten işini görür.