F/P powerbank önerisi

01Asmodeus

Hectopat
200-300 TL civarı powerbankleri önerirseniz daha iyi olur.
Hızlı şarj özellikli, günlük kullanıma uygun 10000 mAh, Type-C ile şarj olan bir powerbank arıyorum. Amazon üzerinden almayı düşünüyorum ama Trendyol da olur.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Güncel olarak Xiaomi 3.gen 20.000lık cihaz kullanıyorum ve powerbank kalitesi olarak Xiaomi kullanabilirsin . Alternatif olarak Baseus markasınada bakabilirsin gerçekten kaliteli ve güzeldir.

20000 çok ağır olmuyor mu
Aslında evet biraz ağır oluyor günlük kullanımda 10.000 kullanabilirsiniz kesinlikle , malzeme kalitesi hoşuma gitti güzel , eğer Xiaomiyi beğenmezseniz mutlaka Baseus'a bakabilirsiniz , hatta ilk ona bakın isterseinz beğenmezseniz bu iki markayı Anker'e bakabilirsiniz.

Çok fazla model var kafam karıştı açıkçası bu kadar aramamın sebebi de yıl olmuş 2022 hala micro usb neden kullanılıyor anlamış değilim. Çoğu powerbank micro usb ile sarj oluyor değişik bir şekilde

Micro usb olanları direk elemelisin ayriyetten çoğunda hızlı sarj desteği vardır ama sen yinede bak eğer modeller arasında kararsız kalırsan yardımcı olurum Baseus Bipow 20W Hızlı Şarj 10000 Mah LED Göstergeli Powerbank PPDML-L01 böyle bir model var micro usb var ama tam bu muydu iyi olan hatırlamıyorum bulur buraya yazarım

Baseus Bipow Dijital Ekranlı 15W 10.000 mAh Powerbank Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik Baseus bipow 200 tl ye +30tl sanırım indirim var amazonda yani 170 liraya baya bi F/P geliyor

Xiaomi 10000 mAh Pro Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı : Amazon.com.tr: Elektronik
Bu da güzel gibi ama type-C to type-C sarj ediyor mu bilmiyorum

Bunda ise type-C çıkışı yok biraz eledim gibi.

Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 12W+10W Çift Çıkışlı, Siyah, A1223 : Amazon.com.tr: Elektronik buna bakabilirsin ama sanırım bundada micro usb var sanırım

Xiaomi Mi 10000 mAh Ultra Compact Powerbank 3 Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik attığın diğer Xiaomiye göre buda alternatifi ikisinden birini seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…