Bahs Pre Workout 300 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
bash kullandım kullanıyorum ancak bırdahaalırmıyım almam, herhalde 5 kutu kulanmısımdır. cok indirime giriyor ve protein tozu bcası ve pre sini almıstım, sanırım birdaha almayacagım. onun yerine PROTEİNOCEANS veya HQ marka tercih edeceğimdir. birde suplementlerde satılan kingsize var onun urunlerıde guzel daha önce kullandım tavsıye ederım
Gentopure Pre-Workout, antrenmanlar sırasında enerjiyi, odaklanmayı ve dayanıklılığı artırmak amacıyla bir araya getirilen yüksek kaliteli bileşenlerin özenle seçilmiş bir karışımını içerir.
gentopure.com
Bubble gum aroması çok iyi ilker10 kodu ile de 378TL BROM al sonra teşekkür edersin.
İndirim cuma bitiyor alacaksan elini çabuk tut brom .
Kardom benim tavsiyem gentodan alman olur indirim ile fiyatı zaten gayet uygun ham madde konusunda da cidden başarılı bir marka bir sorun varsa yardımcı olurum.
Gentopure Pre-Workout, antrenmanlar sırasında enerjiyi, odaklanmayı ve dayanıklılığı artırmak amacıyla bir araya getirilen yüksek kaliteli bileşenlerin özenle seçilmiş bir karışımını içerir.
gentopure.com
Bubble gum aroması çok iyi ilker10 kodu ile de 378TL BROM al sonra teşekkür edersin.
İndirim cuma bitiyor alacaksan elini çabuk tut brom .