F/P protein tozu önerisi

Bence lansman fiyatı iyi, oceon10 kodu ile alınabilir. Normal protein ölçeğinden hesapladığında 23gramı 20TL civarına geliyor. Kalite olarak da iyi, ithal WPC80'e geçmişler.

Aromalar bir yerden sonra bayıyor ve insan içmek bile istemiyor. Ben aromasız takviyeler kullanmanızı öneririm.

Öneriler; Proteinocean, Hardline, bigjoy gibi markaları tercih edebilirsiniz.

Bigjoy çikolatalı var bende hocam aynen dediğiniz gibi o kadar baydı ki içemiyorum. Hatta tadı kötü gelmeye bile başladı.
Kişiden kişiye değişir ama çilekli daha içilesi geliyor arkadaştan denedim, belki bir süre sonra o da aynı gelir bilmiyorum.

Bigjoy çikolatalı var bende hocam aynen dediğiniz gibi o kadar baydı ki içemiyorum. Hatta tadı kötü gelmeye bile başladı.
Kişiden kişiye değişir ama çilekli daha içilesi geliyor arkadaştan denedim, belki bir süre sonra o da aynı gelir bilmiyorum.

Ne yaparsanız yapın hocam aynı şeyi içmek bayıyor. Ben de aromalıları çok kullandım fakat hangi güzel aromayı kullanırsam kullanayım sürekli aynı tat almaktan bıktım bir yerden sonra. O yüzden aromasız tercih ediyorum. Arkadaşlarımın yaptıkları da az servis sayılı aromalı tozları satın alarak bütün aromalar arasında dönüp duruyorlar yoksa çekilmez olduğunu onlar da biliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı