F/P protein tozu önerisi

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba ben Hardline 908gram kullanıyordum ve haftaya bitecek. 900TL civarındaydı, alacaktım yenisini fakat baktım şimdi 1200TL oldu. Büyük bir zam geldi, neden sürekli geliyor bilmiyorum. Bu marka gibi F/P bir ürün var mı?
Mesela 908 Gram'a 1K gibi, 1600 Gram'a 1800 gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSN markasina bir goz at derim besin değerleri güzel ama 450x2 699₺ olan şaşeli üründen aldim ben arkadaşımın dediğine göre kutu olani 4-5 gun icinde topaklanma yapıyormuş.

SSN markasina bir goz at derim besin değerleri güzel ama 450x2 699₺ olan şaşeli üründen aldim ben arkadaşımın dediğine göre kutu olani 4-5 gun icindke topaklanma yapıyormuş.
Kutu olan 4 5 gün içinde topaklanma yapan herhangi bir protein tozu görmedim tüm piyasada öyle birşey yok. Arkadaş kapağı açık falan bıraktıysa içine su damlattıysa ondandır.

Hocam bunun yorumları kötüymüş bayağı
Nerede gördünüz hocam?

Olabilir.

Trendyol hocam 4.3 yorumlarda partikül vs çıktığını söylediler
2saat önce Hardline bana böyle bir indirim yaptı neden yaptıysa artık
Şu anlık Hardline alacağım fakat ileride fikrim değişebilir
Yurt dışından önerdiğiniz var mı? Arkadaşım getirebilir (Hollanda)

Ben supplementler kullandım memnun kaldım öneririm şuanda alacağım bütçem 3500₺ civarında +60 servis bişey arıyorumda bilemedim supplementler ve muschletech arasında kaldım

Ben supplementler kullandım memnun kaldım öneririm şu anda alacağım bütçem 3500₺ civarında +60 servis bir şey arıyorumda bilemedim supplementler ve muschletech arasında kaldım.

Hocam bu satıcı güvenilir mi Hardline yazıyor ama değerlendirme sayıları çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…