Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba uzatmadan konuya geçeyim. Öğrenciyim, F/P protein tozu arıyorum. Sizce hangi marka alınmalı? Daha önceden Bigjoy kullanıyordum, sizce Bigjoy'dan devam mı etmeliyim?
Run Nutrition ucuz ve fena değildir. Şeker oranı biraz yüksektir ve diğer markalara kıyasla protein oranı ölçekte %10–15 civarında daha düşüktür. Ancak çoğu protein tozu markasına göre 2–4 kat daha ucuzdur. Whey Protein - 2.4 kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis
Orta ve üzeri kalite arayıp ekonomik bir seçenek istersen NUTRIKING markasına da göz atabilirsin.
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.
www.bigjoy.com.tr
İstediğin aromayı seçip arda10 veya big10 koduyla 3240 TL'ye alabilirsin diğer markalara bulaşma bigjoy iyidir bende bisküvi aromalısı var kasım indirimlerinde 2700 TL'den 2 kutu almıştım tadı güzel.