M maphamza Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 194 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Mart 2022 #1 Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum.
Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #2 maphamza dedi: Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyat aralığınız yaklaşık olarak nedir?
maphamza dedi: Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyat aralığınız yaklaşık olarak nedir?
R russ Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 230 10 Mart 2022 #3 maphamza dedi: Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... Corsair K60 Low profile.
maphamza dedi: Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... Corsair K60 Low profile.
M maphamza Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 194 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Mart 2022 #4 Rx 570 dedi: Fiyat aralığınız yaklaşık olarak nedir? Genişletmek için tıkla... dediğim gibi bütçe sıkıntım yok benim için önemli olan verdiğim parayı hak edicek birşey olması
Rx 570 dedi: Fiyat aralığınız yaklaşık olarak nedir? Genişletmek için tıkla... dediğim gibi bütçe sıkıntım yok benim için önemli olan verdiğim parayı hak edicek birşey olması
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 10 Mart 2022 #5 Steelseries Apex 7
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.034 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mart 2022 #6 CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bu model indirime girmiş, klavyeler hakkında pek bilgim yok ama araştırdığımda özellikleri baya hoşuma gitmişti.
CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bu model indirime girmiş, klavyeler hakkında pek bilgim yok ama araştırdığımda özellikleri baya hoşuma gitmişti.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.582 Çözümler 20 10 Mart 2022 #7 maphamza dedi: Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... K68 Alabilirsin İtopya üzerinden. Kendim kullanıyorum, memnunum.
maphamza dedi: Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ama makul bir fiyat olursa benim için daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım için red Switch klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... K68 Alabilirsin İtopya üzerinden. Kendim kullanıyorum, memnunum.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 11 Mart 2022 #8 K68 alınabilir. CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
K68 alınabilir. CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com