F/P RTX ekran kartı önerisi

Ahmet_gs_77

Centipat
Daha fazla  
RTX serisinden F/P ekran kartı öneriniz var mı acaba? Ama RX6600 falan al diye yazmayın sadece varsa RTX serisinden olursa iyi olur. Zotac düşünüyordum ama bir sorayım dedim yine tavsiyelerinizi alayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkan varsa 3060 ideal olur. Ama Zotac, ASUS, MSI bunlar malzeme kalitesi fark eder. Daha önce Zotac kullanmıştım sorun yaşamadım. Beğendiğiniz bir modeli internette araştırın kronik sorunu var mı? Olumsuz yorumları çok mu? Isınıyor mu falan diye araştırın. 3050 en ucuz RTX serisi ama bence değmez. RTX için ise hiç değmez. DLSS avantajı olur o kadar ama GPU gücü için en az 3060 bence.

F/P de F/P'den anladığımız ne? RTX 3080 Ti da gayet F/P denilebilecek bir kart şu anki haliyle. F/P denilen şey TL başına düşen FPS mi, başka bir şey mi kastediliyor? Ayrıca çok fazla model de yok sıfır alınabilecek; RTX 3050, 3060 veya 3060 Ti arasından bütçenizin yettiğini alacaksınız Nvidia istiyorsanız.

Ben 2060 kullanıyorum. Öneririm ama F/P dediğin Fiyatın performansa bölünmesidir yani buna bakılırsa RTX 3080 de F/P'dir. ama ucuz RTX ekran kartı dediğinizi farz ederek RTX 2060 ve RTX 3060 öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı