syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar geçenlerde bir tane ses kartı aldım USB hemem bozuldu ve bir daha almak zorundayım anakarta takılandan istemiyorum onlar biraz pahalı, USB'lere göre fiyatı makül, kaliteside güzel olan uzunca vakit bozulmacak ses kartı önerebilir misiniz?
Arkadaşlar geçenlerde bir tane ses kartı aldım USB hemem bozuldu ve bir daha almak zorundayım anakarta takılandan istemiyorum onlar biraz pahalı, USB'lere göre fiyatı makül, kaliteside güzel olan uzunca vakit bozulmacak ses kartı önerebilir misiniz?
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 1 Kasım 2022 #2 Bozulma sebebi neydi? Fiziksel bir hasar mı aldı yoksa güç sorunu yüzünden mi bozuldu. Eğer ikincisiyse kasanın USB girişinde sorun olabilir.
Bozulma sebebi neydi? Fiziksel bir hasar mı aldı yoksa güç sorunu yüzünden mi bozuldu. Eğer ikincisiyse kasanın USB girişinde sorun olabilir.
syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 Emrecngz dedi: Bozulma sebebi neydi? Fiziksel bir hasar mı aldı yoksa güç sorunu yüzünden mi bozuldu. Eğer ikincisiyse kasanın USB girişinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Bozulma dedigimm ses cızırtılı geliyor yani demek istedigim kalitesiz bir ses kartıydı.
Emrecngz dedi: Bozulma sebebi neydi? Fiziksel bir hasar mı aldı yoksa güç sorunu yüzünden mi bozuldu. Eğer ikincisiyse kasanın USB girişinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Bozulma dedigimm ses cızırtılı geliyor yani demek istedigim kalitesiz bir ses kartıydı.