Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.277 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #11 xTurbo dedi: Evet bilgisayar içindi. Acemilik oldu netten ilk defa alacam yanlış attım Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam linki mi yanlış attınız klavye mouse mu?
xTurbo dedi: Evet bilgisayar içindi. Acemilik oldu netten ilk defa alacam yanlış attım Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam linki mi yanlış attınız klavye mouse mu?
xTurbo Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #12 Agony1 dedi: Sıkıntı yok hocam linki mi yanlış attınız klavye mouse mu? Genişletmek için tıkla... Fiyatı uygun diye klavye mouse yanlış attım hocam tam incelemeden ahmttunc dedi: LENOVO Legion M300s Rgb Oyuncu Mouse Siyah - Fiyatı, Yorumları LENOVO Legion M300s Rgb Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr klavyeyi siyah yaparsın takım olur. Genişletmek için tıkla... Kanka amazon yurt dışı tercih etmiyorum yurt içi önerin var mı? ubiiyy dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz var mı? Son düzenleme: 16 Nisan 2025
Agony1 dedi: Sıkıntı yok hocam linki mi yanlış attınız klavye mouse mu? Genişletmek için tıkla... Fiyatı uygun diye klavye mouse yanlış attım hocam tam incelemeden ahmttunc dedi: LENOVO Legion M300s Rgb Oyuncu Mouse Siyah - Fiyatı, Yorumları LENOVO Legion M300s Rgb Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr klavyeyi siyah yaparsın takım olur. Genişletmek için tıkla... Kanka amazon yurt dışı tercih etmiyorum yurt içi önerin var mı? ubiiyy dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz var mı?
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.182 Çözümler 4 16 Nisan 2025 #13 xTurbo dedi: Kanka amazon yurt dışı tercih etmiyorum yurt içi önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Redragon K617 alabilirsin.
xTurbo dedi: Kanka amazon yurt dışı tercih etmiyorum yurt içi önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Redragon K617 alabilirsin.
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.277 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #14 Maalesef bütçeyi çıkman lazım biraz.
xTurbo Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #15 Agony1 dedi: Maalesef bütçeyi çıkman lazım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam işine yarar dersen bütçeyi zorlarım önerin hangisi link atabilir misin? Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum mekanik klavye olması daha iyi olur bütçemi 1800 tl ye kadar çıkartabilirim Son düzenleme: 17 Nisan 2025
Agony1 dedi: Maalesef bütçeyi çıkman lazım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam işine yarar dersen bütçeyi zorlarım önerin hangisi link atabilir misin? Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum mekanik klavye olması daha iyi olur bütçemi 1800 tl ye kadar çıkartabilirim
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.182 Çözümler 4 17 Nisan 2025 #16 xTurbo dedi: Hocam işine yarar dersen bütçeyi zorlarım önerin hangisi link atabilir misin? Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum mekanik klavye olması daha iyi olur bütçemi 1800 tl ye kadar çıkartabilirim Genişletmek için tıkla... Attığım ikiliden daha iyisi yok.
xTurbo dedi: Hocam işine yarar dersen bütçeyi zorlarım önerin hangisi link atabilir misin? Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum mekanik klavye olması daha iyi olur bütçemi 1800 tl ye kadar çıkartabilirim Genişletmek için tıkla... Attığım ikiliden daha iyisi yok.
xTurbo Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #17 ahmttunc dedi: Attığım ikiliden daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Mouse okey de klavye 3 mayısta gelir yazıyor çok beklemek istemiyorum türkiye içi sitelerden alınamaz mı?
ahmttunc dedi: Attığım ikiliden daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Mouse okey de klavye 3 mayısta gelir yazıyor çok beklemek istemiyorum türkiye içi sitelerden alınamaz mı?
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.182 Çözümler 4 17 Nisan 2025 #18 xTurbo dedi: Mouse okey de klavye 3 mayısta gelir yazıyor çok beklemek istemiyorum türkiye içi sitelerden alınamaz mı? Genişletmek için tıkla... Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Redragon K630 RGB Dragonborn Blue Switch %60 TR Q Siyah Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ikisinden birini al.
xTurbo dedi: Mouse okey de klavye 3 mayısta gelir yazıyor çok beklemek istemiyorum türkiye içi sitelerden alınamaz mı? Genişletmek için tıkla... Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Redragon K630 RGB Dragonborn Blue Switch %60 TR Q Siyah Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ikisinden birini al.
xTurbo Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #19 ahmttunc dedi: Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Redragon K630 RGB Dragonborn Blue Switch %60 TR Q Siyah Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ikisinden birini al. Genişletmek için tıkla... Hocam numpad tuş bölümü gözükmüyor numpad bölümü yok bunların numpadlı olanları tercih ediyorum onları bulabilir misiniz rica etsem Rampage KB-R86 UMBRA Siyah Red Switch Türkçe Q Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bu alınır mı mesela? Rampage olumsuz yorum çok gördüm çünkü Son düzenleme: 17 Nisan 2025
ahmttunc dedi: Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Redragon K630 RGB Dragonborn Blue Switch %60 TR Q Siyah Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ikisinden birini al. Genişletmek için tıkla... Hocam numpad tuş bölümü gözükmüyor numpad bölümü yok bunların numpadlı olanları tercih ediyorum onları bulabilir misiniz rica etsem Rampage KB-R86 UMBRA Siyah Red Switch Türkçe Q Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bu alınır mı mesela? Rampage olumsuz yorum çok gördüm çünkü
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.182 Çözümler 4 17 Nisan 2025 #20 Havit Gamenote KB870L Siyah Rgb Blue Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Havit Gamenote KB870L Siyah Rgb Blue Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com