Anladığım kadarıyla referans modelini almak istiyorsunuz. Referans Kartlarda genelde Blower Fan olur, dolayısıyla sıcaklıklar normalden yüksek olacaktır. Benim tavsiyem Sapphire RX 5700 Pulse 8GB GDDR6 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11294-01-20G bunu almanız olacaktır. RX 5700XT ile RX5700 arasında uçurum bir FPS farkı yok. Hem de bu Pulse model.
İşlemci, anakart ve psu da değişikliğe gittim. Bu şekilde bu şekilde herhangi bir sorun yaşar mıyım parçalar arasında? Önerileriniz nedir? Açıkçası fiyat açısından bir öncekine göre daha hesaplı oldu. Hem program hem oyun için kullanacağım bu arada.
İşlemci ekran kartı dengesini yapamamışsınız, üst düzey işlemci koyup yanına RTX2060 ekran kartı zayıf kalmış. İşlemci R5 3600 yapılıp ekran kartı yükseltilir. 850W PSU o sistem için fazla. Yani biraz aşırıya kaçılmış. QP bilişimdeki sistem dengeli ve gayet iyi. Tecnopat sistemi zaten.
İşlemci ekran kartı dengesini yapamamışsınız, üst düzey işlemci koyup yanına RTX2060 ekran kartı zayıf kalmış. İşlemci R5 3600 yapılıp ekran kartı yükseltilir. 850W PSU o sistem için fazla. Yani biraz aşırıya kaçılmış. QP bilişimdeki sistem dengeli ve gayet iyi. Tecnopat sistemi zaten.
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim ayrı ayrı.
Son haliyle bütçeme göre oluşturduğum sistem; Gerçi dolar hergün fiyatlarıda etkiliyor
Şunu belirteyim bazı parçaları ileriki zamanda kademeli olacak şekilde yükselteceğim için şimdilik gerek oyun-render programları gibi alanda işimi görmesi yeterli benim için.
(Kırmızı renkte olanlar değişime uygun olanlardır.)
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim ayrı ayrı.
Son haliyle bütçeme göre oluşturduğum sistem; Gerçi dolar hergün fiyatlarıda etkiliyor
Şunu belirteyim bazı parçaları ileriki zamanda kademeli olacak şekilde yükselteceğim için şimdilik gerek oyun-render programları gibi alanda işimi görmesi yeterli benim için.
(Kırmızı renkte olanlar değişime uygun olanlardır.)
Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun