DEMİRDEN136
Decapat
Fiyat performans kapsamında SSD önerisi verir misiniz? İyi günler.
Fiyat performans olarak sormuştum yani performansına göre uygun fiyatlı olanlardan 1 tb veya 480 gb bir olurBütçe nedir? Samsung 860 Evo 250 GB yaklaşık 270 TL civarında bulunabiliyor mesela.
Sağol ama adata niye ise pek beni tatmin etmiyor maalesefAdata 240 GB, 3D NANO özelligi bulunuyor. Fiyatı 200-210TL civarı.
Aslında fena değil ama dediğim gibi adata markasını pek beğenmiyorum niye iseAdata SU 650 240 GB modeli. 208 TL'ye Hepsiburada'nın integra satıcısından aldım. Sanırım orada şu an yok ama internette alternatif bir sürü satıcı var zaten. Yazma ve okuma hızları gayet tatmin edici.
Eki Görüntüle 380739
Görüşünüzü dikkate alacağım . Teşekkür ederim yardımınız için iyi günler [emoji257] ..Samsung 860 Evo modellerine bakın. 250 GB ve 500 GB olarak 2 adet ürünü var. Benim görüşüm F/P ve uzun ömürlü yüksek performans nedeniyle Samsung. Bütçe belirtseniz daha iyiydi. Belki yüksek bütçe ayırdınız. O zaman M2 SSD önerirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.