F/P telefon önerisi

WindLord

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, bildiğiniz üzere yaza girdik ben de çalışacağım. Aldığım parayla telefon alacağım ama uygun olarak düzgün bir telefon bulamadım. Bildiğiniz işlemci yani oyun olarak ve az da olsa kamerası iyi bir telefon var mı? PC olsaydı sıkıntı çekmezdim ama telefon konusunda pek iyi değilim. Şu an aklımda Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus ile POCO F4 var ama içime sinmiyor bir türlü. Varsa bildiğiniz, yazarsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar, bildiğiniz üzere yaza girdik ben de çalışacağım. Aldığım parayla telefon alacağım ama uygun olarak düzgün bir telefon bulamadım. Bildiğiniz işlemci yani oyun olarak ve az da olsa kamerası iyi bir telefon var mı? PC olsaydı sıkıntı çekmezdim ama telefon konusunda pek iyi değilim. Şu an aklımda Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus ile POCO F4 var ama içime sinmiyor bir türlü. Varsa bildiğiniz, yazarsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe belirtiniz lütfen.

Bu fiyat bandında en iyilerden biri;

A54 alana kadar A34 al keyfine bak. A54'ün tek farkı damla çentik olmaması. A34 oyunlarda daha iyi performans veriyor yani daha iyi bir cihaz.

Kusura bakmayın 1S ceza almıştım bütçe 15-13K arası bir miktar.

15-13K arası.

Detaylarına bakarım fakat bütçeyi aşıyor.

İkinci el olması veya global olması önemli olur mu sizin için.

Hocam Samsung A35 F/P cihazı.
Özellikleri bana sorarsanız güzel işlemcisi Dimensity 1200'den iyi oyun PUBG da 60 70 FPS alırsın kamerada OIS (optik görüntü sabitleme) özelliği mevcut yani bana göre 10/9 bir telefon isterseniz POCO X6 da mevcut fakat biraz daha düşük işlemci olarak

Hocam Samsung A35 F/P cihazı.
Özellikleri bana sorarsanız güzel işlemcisi Dimensity 1200'den iyi oyun PUBG da 60 70 FPS alırsın kamerada OIS (optik görüntü sabitleme) özelliği mevcut yani bana göre 10/9 bir telefon isterseniz POCO X6 da mevcut fakat biraz daha düşük işlemci olarak.

Ben S21 FE diyorum her açıdan mükemmel.

Maalesef arkadaşın bütçeyi aşıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı