Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 3 Ocak 2021 #1 Kalitesiz bir macun kullanıyorum. CS:GO oynarken ekran kartım 80 derecelerde takılırken bu sabah 110 dereceyi gördü fanı temizledim ve fanı tam yerleştirdim. Sorun çözülmedi. Termal macunum elimde kalmadı. Önericeğiniz (Max: 80₺) termal macun var mıdır arkadaşlar?
Kalitesiz bir macun kullanıyorum. CS:GO oynarken ekran kartım 80 derecelerde takılırken bu sabah 110 dereceyi gördü fanı temizledim ve fanı tam yerleştirdim. Sorun çözülmedi. Termal macunum elimde kalmadı. Önericeğiniz (Max: 80₺) termal macun var mıdır arkadaşlar?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 3 Ocak 2021 #2 Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B) Fiyatı Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B) Fiyatı Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 3 Ocak 2021 #3 2$'lık kupon ile 14₺ gümrük ile yaklaşık 30₺. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
2$'lık kupon ile 14₺ gümrük ile yaklaşık 30₺. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.247 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 3 Ocak 2021 #4 Milli termal macuumuz MX-4'ü öneririm. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Milli termal macuumuz MX-4'ü öneririm. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Ocak 2021 #5 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 6.6US $ 49% OFF|Kardan adam termal macun 14.3W/mk gres için AMD Intel işlemci CPU soğutucu bilgisayar soğutma fanı VGA GPU bileşik soğutucu sıva|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 6.6US $ 49% OFF|Kardan adam termal macun 14.3W/mk gres için AMD Intel işlemci CPU soğutucu bilgisayar soğutma fanı VGA GPU bileşik soğutucu sıva|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 3 Ocak 2021 #6 246941 dedi: 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 6.6US $ 49% OFF|Kardan adam termal macun 14.3W/mk gres için AMD Intel işlemci CPU soğutucu bilgisayar soğutma fanı VGA GPU bileşik soğutucu sıva|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bence ZF 12 daha F/P ürünü. Snowman ile aralarındaki fark çok az ama fiyat çok fazla.
246941 dedi: 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 6.6US $ 49% OFF|Kardan adam termal macun 14.3W/mk gres için AMD Intel işlemci CPU soğutucu bilgisayar soğutma fanı VGA GPU bileşik soğutucu sıva|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bence ZF 12 daha F/P ürünü. Snowman ile aralarındaki fark çok az ama fiyat çok fazla.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.135 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #7 Ben bunu kullanıyorum işlemcim için harika bir ürün. Termal Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Fiyatları ve Özellikleri
Ben bunu kullanıyorum işlemcim için harika bir ürün. Termal Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Fiyatları ve Özellikleri
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #8 ÇAĞATAY TORUN dedi: Ben bunu kullanıyorum işlemcim için harika bir ürün. Termal Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... 1.93W/MK değerlikli berbat bir macun.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Ben bunu kullanıyorum işlemcim için harika bir ürün. Termal Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... 1.93W/MK değerlikli berbat bir macun.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.433 Makaleler 9 Çözümler 12 3 Ocak 2021 #9 Normalde ZF-12 öneririm ancak sıcaklıkları 110'lara dayandıysa 1 ay bekleyecek lüksünüz yok. MX-4 alın geçin.
Normalde ZF-12 öneririm ancak sıcaklıkları 110'lara dayandıysa 1 ay bekleyecek lüksünüz yok. MX-4 alın geçin.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Ocak 2021 #10 ÇAĞATAY TORUN dedi: Termal Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bununla duvara sıva yaparsın. İşlemciye sürsen yakınır, bana niye bunu sürdün diye. Pmw dedi: Bence ZF-12 daha F/P ürünü. Snowman ile aralarındaki fark çok az ama fiyat çok fazla. Genişletmek için tıkla... Tabii öyle.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Termal Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bununla duvara sıva yaparsın. İşlemciye sürsen yakınır, bana niye bunu sürdün diye. Pmw dedi: Bence ZF-12 daha F/P ürünü. Snowman ile aralarındaki fark çok az ama fiyat çok fazla. Genişletmek için tıkla... Tabii öyle.