Konu sahibinin hiç bir isteğini karşılamadığının farkında mısınız?Rampage Kb-r8 Siyah Usb 3 Farklı Aydınlatmalı Oyun Q Mekanik Hisli Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r8 Siyah Usb 3 Farklı Aydınlatmalı Oyun Q Mekanik Hisli Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
F/P ürünü güzel ben kullanıyorum ve memnunum.
O fiyata hiç alınmaz.170 TL hepsiburada üzerinde ajazz ak33 var.Kargo ile birlikte.Brown switch.Rampage Kb-r8 Siyah Usb 3 Farklı Aydınlatmalı Oyun Q Mekanik Hisli Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r8 Siyah Usb 3 Farklı Aydınlatmalı Oyun Q Mekanik Hisli Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
F/P ürünü güzel ben kullanıyorum ve memnunum.
Hocam bunlara baktım da %60'dan korkuyorum. Akakçe değil de minimarketim satıyor ürünü galiba tam anlamadım o noktayı. Ama Şikayetvar'a baktığımda %60 PTTKargo'yu %40 iade politikasını şikayet etmiş. Aynı mağaza n11'de de var oranın desteği daha mı iyidir acaba? Hepsiburada'ya 70 TL fazladan vermekten iyi duruyor. Birde benim attığım ürün nasıl? Teşekkür ederim şimdiden.Akakçe güvenilir bir site, eğer o klavye hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Bütçe yetiyorsa bunları öneririm;
Турецкий: SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Sıcak Değiştirilebilir Gateron Optical Switch RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu çalışırken değiştirilebilir Gateron Optik Anahtarlı RGB Type-C kablolu programlanabilir %60 düzen oyun klavyesidir. Dayanıklı bir alüminyum alaşımlı çerçeveye, RGB arka aydınlatmaya ve çıkarılabilir bir USB Type-C kablosuna...tr.banggood.com
Fiyatı güzelmiş hocam da yanlış bakmadıysam arka aydınlatma yok. Brown switch ve %60 bu fiyata kabul edilebilir. Teşekkürler.O fiyata hiç alınmaz.170 TL hepsiburada üzerinde ajazz ak33 var. Kargo ile birlikte.Brown switch.
MiniMarketim Akakçe aracılığı ile ürünü satıyor, bir sıkıntı yaşarsanız Akakçe de sizin ilgilenecektir.Hocam bunlara baktım da %60'dan korkuyorum. Akakçe değil de minimarketim satıyor ürünü galiba tam anlamadım o noktayı. Ama Şikayetvar'a baktığımda %60 PTTKargo'yu %40 iade politikasını şikayet etmiş. Aynı mağaza n11'de de var oranın desteği daha mı iyidir acaba? Hepsiburada'ya 70 TL fazladan vermekten iyi duruyor. Birde benim attığım ürün nasıl? Teşekkür ederim şimdiden.
Fiyatı güzelmiş hocam da yanlış bakamdıysam arka aydınlatma yok. Brown switch ve %60 bu fiyata kabul edilebilir. Teşekkürler.
Blue switch çok sesli.Bir zamandan sonra rahatsız edebilir.Brown switchte aynı şekilde sesli ama daha sessiz blue switche nazaran.MiniMarketim Akakçe aracılığı ile ürünü satıyor, bir sıkıntı yaşarsanız Akakçe de sizin ilgilenecektir.
Hot swapablle, yani switchleri sökülebildiği için size bu klavyeyi öneririm;
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Konu sahibi blue switch istediğini söylemiş, ona göre de tavsiye yapabilirim.Blue switch çok sesli.Bir zamandan sonra rahatsız edebilir.Brown switchte aynı şekilde sesli ama daha sessiz blue switche nazaran.
Sanırım okumadınız konu sahibinin istediklerini, dedikleri ile bunun alakası yok olsa bile rampage alınmaz.F/P ürünü güzel ben kullanıyorum ve memnunum.
Rampage Kb-r8 Siyah Usb 3 Farklı Aydınlatmalı Oyun Q Mekanik Hisli Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL