Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.937 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 8 Eylül 2024 #1 KASM ile Kali Linux kullanıyorum. Şu anda Hetzner kullanıyorum ancak kendilerinin hesap kapatma gibi huyları varmış o yüzden alternatifler araştırıyorum. Kali üzerinden işlemler yaptığım için CPU hızı önemli sayılır. Önerilerinizi bekliyorum.
KASM ile Kali Linux kullanıyorum. Şu anda Hetzner kullanıyorum ancak kendilerinin hesap kapatma gibi huyları varmış o yüzden alternatifler araştırıyorum. Kali üzerinden işlemler yaptığım için CPU hızı önemli sayılır. Önerilerinizi bekliyorum.
ttbackbone Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 106 11 Eylül 2024 #2 Önereceğim firma VDS Satın Al | VDS Sunucu Kiralama - Verigom 'dur. CPU olarak gayet iyi performans aldım.
Önereceğim firma VDS Satın Al | VDS Sunucu Kiralama - Verigom 'dur. CPU olarak gayet iyi performans aldım.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.980 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Eylül 2024 #3 Etkinhost öneririm gördüğüm en iyi f/p serverlara sahip.