F/P VDSL modem önerisi

konichiwas

Megapat
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 senedir Türk Telekom kullanıyordum ama TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum artık. TurkNet'in resmi sitesinden altyapımı sorguladım, 75 Mbps hız alabiliyorum. TurkNet'in modemi de bana çok pahalı geldi maksimum bütçem 700 TL. Rica etsem bu hızı maksimum derecede kullanabileceğim veya herhangi kopma sorunu yaşamayacağım bir modem önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-06 152557.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-06 152557.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 53
Çok teşekkürler, satın alıyorum.
Memnun kalırsınız. Hatta size bazı avantajlarından bahsedebilirim. Örneğin komsularınız internet şifrenizi mi öğrendi hiç sorun değil, modem web sitesine girip sadece kayıtlı olanlar internete girsin seçenegi var Kendinizi ve ailenizi cihaza kayıt ediyorsunuz kaçak olarak girenler şifrenizi bilseler bile internetinizden yararlanamıyor. İkinci güzel özelliği de şu : Örnekle siz yayın yapıyorsunuz ve upload size çok gerekiyor modem arayüzüne girip bütün kullanıcıların upload hızını ve download hızını istediginiz gibi ayarlayabiliyorsunuz mesela benim evimde 70 mb downloads hızım var evdeki cep telefonlarına 20mb hız sabitledim ve uploadlarını 2 yaptım. Modem sahibi ben olduğum için kendime torpil yaptım sınırsızım ben : ))) Son olarak modeminize güncelleme geliyor iyilestirme güncellemeleri onlarıda ara ara kontrol edip güncellersiniz.

Tekrar hayırlı olsun.

Memnun kalırsınız. Hatta size bazı avantajlarından bahsedebilirim. Örneğin komsularınız internet şifrenizi mi öğrendi hiç sorun değil, modem web sitesine girip sadece kayıtlı olanlar internete girsin seçenegi var kendinizi ve ailenizi cihaza kayıt ediyorsunuz kaçak olarak girenler şifrenizi bilseler bile internetinizden yararlanamıyor. İkinci güzel özelliği de şu: Örnekle siz yayın yapıyorsunuz ve upload size çok gerekiyor modem arayüzüne girip bütün kullanıcıların upload hızını ve download hızını istediginiz gibi ayarlayabiliyorsunuz mesela benim evimde 70 MB downloads hızım var evdeki cep telefonlarına 20 MB hız sabitledim ve uploadlarını 2 yaptım. Modem sahibi ben olduğum için kendime torpil yaptım sınırsızım ben: ))) son olarak modeminize güncelleme geliyor iyilestirme güncellemeleri onları da ara ara kontrol edip güncellersiniz.

Tekrar hayırlı olsun.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim hocam mutlaka bahsettiğiniz ayarlara bi göz gezdireceğim.

Memnun kalırsınız. Hatta size bazı avantajlarından bahsedebilirim. Örneğin komsularınız internet şifrenizi mi öğrendi hiç sorun değil, modem web sitesine girip sadece kayıtlı olanlar internete girsin seçenegi var kendinizi ve ailenizi cihaza kayıt ediyorsunuz kaçak olarak girenler şifrenizi bilseler bile internetinizden yararlanamıyor. İkinci güzel özelliği de şu: Örnekle siz yayın yapıyorsunuz ve upload size çok gerekiyor modem arayüzüne girip bütün kullanıcıların upload hızını ve download hızını istediginiz gibi ayarlayabiliyorsunuz mesela benim evimde 70 MB downloads hızım var evdeki cep telefonlarına 20 MB hız sabitledim ve uploadlarını 2 yaptım. Modem sahibi ben olduğum için kendime torpil yaptım sınırsızım ben: ))) son olarak modeminize güncelleme geliyor iyilestirme güncellemeleri onları da ara ara kontrol edip güncellersiniz.

Tekrar hayırlı olsun.

Wi-Fi üzerinden ne kadar bir hız alıyorsunuz değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Ben de extra DSL ile omni DSL arasında kaldım. Aradaki 400 TL farka değer mi emin olamıyorum. Menzil açısından sorunum yok istediğim şey santralden gelen internet hızını maksimum şekilde verebilmesi ve stabil olması. Omni DSL bu konuda nasıl merak ediyorum.

WiFi 5 sinyal gücü olarak aynı fiyat bandındaki Asus ürünlere göre nasıldır? Arada 2 duvar var. Bu ürünü mu düşünmeliyim yoksa Asus DSL-AC51 ya da Asus DSL-AC750 mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı