F/P ve sayfa başına en uygun maliyetli yazıcı önerisi

Hasan1520

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar ve vakit ayırdığınız için teşekkürler...
Üniversite öğrencisiyim, 2 kardeşim var; biri ortaokul ve diğeri ilkokul. Uzun yıllarca yazıcıya ihtiyacımız olacak. Elimdeki lazer yazıcı artık ömrünü doldurdu. Kendi özel ihtiyaçlarımı karşılamak için ayrıca yeri geldiği zaman toplu çıktı alınacagı zaman kırtasiye yerine arkadaşlarımın çıktılarını ben almak (ufak çaplı ticari bir girişim olarak) kullanmak amacıyla yazıcı almayı düşünüyorum.
Online & uzaktan eğitim adına sıklıkla yazıcıya ihtiyaç duymaya başladım. Yaklaşık aylık min. 100 civarında ve ilk aldıgım zamana mahsus 2000-3000 çıktı alacagım. Bazı zamanlar aylık 500'leri görebileceğimi düşünüyorum (nadiren).
  • Basım maliyeti düşük.
  • Uzun yıllar beni idare edebilecek.
  • Toner&kartuş konusunda ucuz dolum yapabileceğim (kendim bakımlarını dolumlarını yapabileceğimi düşünüyorum.).
  • Mümkünse arkalı önlü yazma özelliği (şart değil).
  • Wi-Fi'li (şart değil).
  • Basım maliyeti açısından siyah-beyaz olması tercihimdir.
  • Muadil yakıt kullanabileceğim.
Bitmeyen kartuş, normal kartuş, toner büyük küçük olsun gibisinden tercihlerim yok. Konulara baktıgımda güncel ve isteklerimi karşılayana konu bulamadım. Yedek ve sonradan kullanabileceğim yakıt konusunda da önerilere açığım. Tekrardan vakit ayırdığınız için teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…