Ortis Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2024 #1 Bütçe 3000 zorlama 4000 olur ama 3K olursa çok süper olur. Mik olarak performansı önemli değil harici mik kullanıyorum.
Bütçe 3000 zorlama 4000 olur ama 3K olursa çok süper olur. Mik olarak performansı önemli değil harici mik kullanıyorum.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 26 Nisan 2024 #2 Blackshark V2 SE veya G PRO X bakabilirsiniz ama G PRO X 4k'ya değmez V2 SE varken. 3.3-3.5k bandına düşerse gözden geçirilebilir.
Blackshark V2 SE veya G PRO X bakabilirsiniz ama G PRO X 4k'ya değmez V2 SE varken. 3.3-3.5k bandına düşerse gözden geçirilebilir.
Ortis Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2024 #3 pawEn dedi: Blackshark V2 SE veya G PRO X bakabilirsiniz ama G PRO X 4k'ya değmez V2 SE varken. 3.3-3.5k bandına düşerse gözden geçirilebilir. Genişletmek için tıkla... Yanıtın için teşekkürler ama ben Wireless kulaklık bakıyorum başlıkta da belirttiğim üzere yine de saol.
pawEn dedi: Blackshark V2 SE veya G PRO X bakabilirsiniz ama G PRO X 4k'ya değmez V2 SE varken. 3.3-3.5k bandına düşerse gözden geçirilebilir. Genişletmek için tıkla... Yanıtın için teşekkürler ama ben Wireless kulaklık bakıyorum başlıkta da belirttiğim üzere yine de saol.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 27 Nisan 2024 #4 Ortis dedi: Yanıtın için teşekkürler ama ben Wireless kulaklık bakıyorum başlıkta da belirttiğim üzere yine de saol. Genişletmek için tıkla... Başlık ilk başta wireless değildi değişmiş sanırım.
Ortis dedi: Yanıtın için teşekkürler ama ben Wireless kulaklık bakıyorum başlıkta da belirttiğim üzere yine de saol. Genişletmek için tıkla... Başlık ilk başta wireless değildi değişmiş sanırım.