A alper arabacı Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba yan ekran olarak maliyeti düşük bir monitör arıyorum. 3500 TL civarları en yüksek çıkabileceğim rakam. Tercihim olursa hoparlörlü olması. Olmasa da olur. Son düzenleme: 22 Mart 2025
Arkadaşlar merhaba yan ekran olarak maliyeti düşük bir monitör arıyorum. 3500 TL civarları en yüksek çıkabileceğim rakam. Tercihim olursa hoparlörlü olması. Olmasa da olur.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.992 Çözümler 15 22 Mart 2025 #2 2. Monitör olacaksa kol alman daha iyi olur pivotlu monitöre para vereceğine pivotsuz al.
A alper arabacı Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Tahao dedi: 2. Monitör olacaksa kol alman daha iyi olur pivotlu monitöre para vereceğine pivotsuz al. Genişletmek için tıkla... Bunu düşündüm evet böyle de olur doğru diyorsun. Düzelteyim konuyu
Tahao dedi: 2. Monitör olacaksa kol alman daha iyi olur pivotlu monitöre para vereceğine pivotsuz al. Genişletmek için tıkla... Bunu düşündüm evet böyle de olur doğru diyorsun. Düzelteyim konuyu