F/P yeni nesil bilgisayar önerisi

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Merhabalar, bir tanıdık için yeni nesil bileşenlere sahip internet bilgisayarı toplayacağız. Oyun oynanmayacağı için uçuk bileşenlere gerek yok. Üzmeyecek bir ekran kartı da gerekiyor tabii. Tercihim AMD sistemden yana.

Depolama bileşenlerine ve kasaya ihtiyaç yok. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Bütçe max 4k.

Son düzenleme:
Max bütçe yok. İnternet bilgisayarı olacak nihayetinde. Her bileşen giriş seviye olacak. Ama yine de fiyat istiyorsanız 4k diyeyim.
Bu bütçede işin içine ekran kartı da girince toplamak karlı olmayacak direkt hazır sistem öneririm.

Hazir sistemleri kontrol et kanki. Galiba TR'de F/P sistem toplamak cok zor.

Onboard'da da razıyım madem öyle. Harici ekran kartı şart değil nihayetinde internet bilgisayarı.

Onboard'da da razıyım madem öyle. Harici ekran kartı şart değil nihayetinde internet bilgisayarı.

İlk olarak attığım sistemi alabilirsiniz ama ben hazır istemiyorum toplama istiyorum derseniz.
3575 TL.

Teşekkürler. Peki başka hazır sistem öneriniz var mı?

Teşekkürler. Peki başka hazır sistem öneriniz var mı?
Rica ederim 4250 TL bandında alınacak en performanslı hazır sistem bildiğim kadarı ile benim attığım eğer daha da bütçe düşsün isterseniz.

İlginiz çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…