F-Secure Güncelleme Sonrası Sorun

SeMMiH

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bulunduğum siteye ait bilgisayarın F-Secure Antivirüs'ün güncellemesini yaptıktan sonra lisans sormaya başladı ben de kaldırıp CD'den yeniden yükleme yapmaya çalıştım ama yükleme bitimine yakın "yükleme başarısız" uyarısını aldım. Birkaç kez daha denedikten sonra sonuç alamayınca, sizlere neler yapabileceğim konusunda danışmak istedim. Acaba F-Secure'nin Türkiye dağıtıcısını mı arasam? Teknik destek veren birimi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

https://dl.dropboxusercontent.com/s/i7kcc0kb08v3e8k/UninstallationTool.zip Zip dosyası içindeki .exe dosyasını masaüstüne çıkartıp yönetici olarak çalıştırın ve F-Secure'yi tamamen sistemden kaldırın.

CCleaner ile süprüntü ve kayıt defteri temizliği yapın.

Bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından tekrar yüklemeyi deneyin. Ayrıca mevcut lisansınız F-Secure'nin yeni sürümü için geçerli olmayabilir. Bu konuda ilgili firmayı arayıp öğrenebilirsiniz.

Teşekkür ederim ama attığınız linkteki dosyayı Chrome tehlikeli buldu.

Dediğiniz yöntemi zaten yaptım ama daha ayrıntılı bir temizlik yapmam gerekiyor gibi. (Direk kayıt defterinden silmek vs.) Ama her ihtimale karşın yine deneyim.

Hepsiburada.com'dan satın alınmış. Direk F-Secure ile iletişim kurabileceğim bir firma biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…