F-Secure İyi midir?

Paister

Megapat
F-Secure 6 aylık deneme sürümünü aldım, biraz gözüme basit kaçtı. Daha kendi güvenlik duvarı bile yok. Sizce paralılar arasında hafif ve iyi koruma sağlar mı? Yoksa kendi programını virüs olarak görecek kadar kötü bir program mıdır?
.

Son düzenleme:
F-Secure köklü bir firmadır. En kaliteli güvenlik yazılımları arasındadır. Ülkemizde antivirüs yazılımlarının şubelerinin etkinliği ne kadar fazla ise onların ürünleri daha göz önünde gözüküyor. BitDefender, Eset, Kaspersky'i buna örnek gösterebiliriz.

Yine de iş kullanıcıda bitiyor. Size hitap etmeli bir uygulama.

F-Secure, G Data, Emsisoft belki VIPRE'ı da ekleyebilirim. Bu şirketler pek göz önünde olmasa da kaliteli firmalar ve gayet iyi koruma sunuyorlar. Yani evet, F-Secure iyidir. F-Secure (Finlandiya), G Data (Almanya), Emsisoft (Yeni Zelanda) ve VIPRE (ABD) menşeli. VIPRE hakkında şunu da belirteyim. Yöneticilerinden bazıları eski CIA ajanları. Buna hem kötü şekilde hemde iyi şekilde bakabilirsiniz. Ayrıca bu şirketlerin ortak noktaları Bitdefender motoru kullanmaları.

F-Secure köklü bir firmadır. En kaliteli güvenlik yazılımları arasındadır. Ülkemizde antivirüs yazılımlarının şubelerinin etkinliği ne kadar fazla ise onların ürünleri daha göz önünde gözüküyor. BitDefender, Eset, Kaspersky'i buna örnek gösterebiliriz.

Yine de iş kullanıcıda bitiyor. Size hitap etmeli bir uygulama.

Kendi güvenlik duvarı olmadığından biraz şüphe ile yaklaşmıştım. Teşekkür ederim. Arayüzü çok kolay ve güzel içeriklere sahipler. Oyunlarda ise hiçbir şekilde sıkıntı yaratmıyor. Bu yüzden sadece içimde koruma ile ilgili şüpheler oluştu.

F-Secure, G Data, Emsisoft belki VIPRE'ı da ekleyebilirim. Bu şirketler pek göz önünde olmasa da kaliteli firmalar ve gayet iyi koruma sunuyorlar. Yani evet, F-Secure iyidir. F-Secure (Finlandiya), G Data (Almanya), Emsisoft (Yeni Zelanda) ve VIPRE (ABD) menşeli. VIPRE hakkında şunu da belirteyim. Yöneticilerinden bazıları eski CIA ajanları. Buna hem kötü şekilde hemde iyi şekilde bakabilirsiniz. Ayrıca bu şirketlerin ortak noktaları Bitdefender motoru kullanmaları.

Kendi güvenlik duvarı yerine Microsoft'un güvenlik duvarını kullandığı için ve arayüzü basit olduğu için biraz ön yargı oluşmuştu içimde. Ama eğer kaliteli diyor iseniz size güveniyorum. Teşekkür ederim.

1 aylık deneme sürümünü kullandım ve gördüğüm en iyi antivirüs diyebilirim. Hem virüs tanımlama motoru güçlü hemde performansa etkisi yok. Fiyatları pahalı olmasa onu alacaktım öneriler üzerine KIS alacağım.
1569509965326.png

Ben neden böyle bir isim uydurmuşum :D

CS:GO oynarken arkada taramayı açık bıraktım 180 FPS'ten 170 civarına indi sadece daha sonra aynı değerlere döndü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı